Moderátor: Blue Lanos
Náhodou modrá s bílou se mi líbí....myslím, že ani modré nebo červené se WTCC nedělá.....tomu sluší jen ta bílá nebo černáFranta P. píše:Taky je jejich blbá ta kombinace barev. K WTCC máš jen modro-černé čalouňení nebo černo-cihlová kůže. Takže třeba kdybych chtěl Modrý auto jako mám, ve wtcc LTZ s kůží tak mám absolutně neslazený interiér. nebo červené LS wtcc a k tomu kombinace modrého čalouněného interiéru. Za těchto podmínek bych to wtcc ani nechtěl.
Přemýšlel jsem že bych to udělal jako ty, máme v Pelhřimově čalounictví a ty mi potahovali u Nexie výplně dveří z vínové kůže. že bych to nechal potáhnout jako ty ale kůží buď modrou jako je auto, nebo černou ale kdyby to v těch tapecech bylo na šroubky jako u Nexie tak ano ale takhle na to prdim.
krutohustosuperúžasnýFranta P. píše:Bílá s modrou jejště jde. Ale Modrá s cihlovou neee v LTZ WTCC. Ale dělá se v Modré má ho tu Lukas12. Zatim to nechám plavat. Musím šetřit na to vyhřívání. Šikovný jsem jak v čem:-)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |