Ale raději ne, ještě bych se ti na něm vysekal a co pak... stačí když splácím auto, natož ještě tohohle krasavce

Moderátor: Blue Lanos

nekecalsHonza H. píše:Luz:
 jen aby jim to vydrželo
  jen aby jim to vydrželo  asi se dám na modlení....
 asi se dám na modlení....   

ale dopadlo to dobře, hůř dopadl horák se mnou, když jsem zlomil řidítka a sedlovku po jednom karambolu a už jsem musel z Kuřimi do Brna na šití.
 ale dopadlo to dobře, hůř dopadl horák se mnou, když jsem zlomil řidítka a sedlovku po jednom karambolu a už jsem musel z Kuřimi do Brna na šití. 

a že nevíte jakýýýýýý
 a že nevíte jakýýýýýý 
 :D:D:D:D
:D:D:D:D
Vždycky když se mě někdo zeptá, jestli ještě jezdim na kole, tak odpovídám, že teď už jezdím jen na čtyřechHonza H. píše:Tak víš jak Hanka na tebe udělala oči a bylo po zlosti, ale mě by to asi kukučem neprošlo:D:D:D:D
Já kolo nemám, jen 4 kolečka

hustěéééé, jsem proDannik91 píše:Vždycky když se mě někdo zeptá, jestli ještě jezdim na kole, tak odpovídám, že teď už jezdím jen na čtyřechHonza H. píše:Tak víš jak Hanka na tebe udělala oči a bylo po zlosti, ale mě by to asi kukučem neprošlo:D:D:D:D
Já kolo nemám, jen 4 kolečka
CP nikam lepit nebudem, necháme rovnou vyrobit dresy

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |