Moderátor: Blue Lanos
Tsss,mám jak ten samý ročník autka tak i tu samou baterku a taky původni.. Jenomže já debil sem jednou stlumil radio na minimum (nevypnul) a zajel do garaže,vystoupil sem a sel normalne domu,uplne sem zapomnel,ze zustaly klickz v zapalovani a jak sem prisel druhy den odpoledne do auta,podivat se po kliccich,no tak prostte byly v zapalovani... A vysledek? Proste umrela..kiko píše:Menili ste už niekto v ESPERE akumulator? Čo by tam bolo vhodne, keby bolo treba??? Ja mam ešte stale pôvodnu baterku z roku 1997a je stale dobra. Neviem, čo je to za zazrak ?!
Napisane na nej je SULFATOVA a korejske znaky. Zda sa, že sa podoba na tie OPEL-acke, s takou zelenou kontrolkou...
Neviete, čo môže stať nova???
Ako myslíš naopak??? Plus na kostre, či čo si tým myslel???goror píše:tak to mate stastie mne vypadla po styroch rokoch a tak som kupil novu klasicku na doplnanie mam ju tam piaty rok a dufam ze pojde este pat
este k tym baterkam nase auta maju naopak plus a minus tak nato si treba dat pozor
No to je prave to co myslim ze plati v normalni ekonomice a ne unas. Tady se snazi prodat ti znacku ale ( alespon poc. a elektronicke komponenty se dovazi v kvalite c a d tjst. s vyssi toleranci) kdo kdy provedl nejaky srovnavaci test a jak by ten test probihal. Tim nemyslim ze by ceske vyrobky byly v kvalite a! Jen pro zajimavost, baterie do mob. telefonu Nokia do prvovyroby vyrabela nebo vyrabi Bateria Slany ale telefony s temi baterkami se do cech nedostalyT-PK píše:To Brainman: Jo, je mi to taky na prd ta kontrolka,ale ja si ji tam nevymyslel..Jinak mám tu baterku samozřejmě taky bezudržbovou.!
To RoSta: Cena byla cca 1800 s DPH.. Ja vim,je to dost,ale nechci Akumu, Vartu nebo neco takoveho...Radeji si připlatim za (doufám) kvalitu..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |