Ja treba s Octavkou ve Vyskove byl nadmiru spokojenej

Moderátor: Blue Lanos

Nn auto porad nemam. Frajeri ni rekli, ze druhy nahradni dil prijde za 14 dni, tak jsem se nasral jako jeste ne. Rekl jsem jim, at si nechaj klicky a vyspuli penize, nebo jiny auto. Oni, ze to takhle rychle nejde. Ja rekl, ze se budu klidne i soudne tahat. Nakonec to dopadlo tak, ze mi volal v s douci ze servisu, ze dil prijde dnes, nebo zitra, tak to vypada na poeledni sanci.18lukin18 píše:Kares tak jak to vypadá

Už si pojízdný nebo si servis stále neví rady
 Jen by mě zajímalo jest-li servis dělá max. co může a nebo jsi zrovna kápl na špatný servis? Jinak se divím, že centrála děla mrtvého brouka
 Jen by mě zajímalo jest-li servis dělá max. co může a nebo jsi zrovna kápl na špatný servis? Jinak se divím, že centrála děla mrtvého brouka  

.
 . nějaké možnosti jak se bránit jsou, chce to znát zákon
  nějaké možnosti jak se bránit jsou, chce to znát zákon
Tak to je sila! Najprv povedia ze 14 dni a potom to zrazu zazracne ide! Niektori ludia su tragicky... Uz to tam mas mesiac? Normalne ich zazaluj a uvidis jak budu kmitat! Napis o tom do TV, troska nech sa spamataju!Kares píše:Nn auto porad nemam. Frajeri ni rekli, ze druhy nahradni dil prijde za 14 dni, tak jsem se nasral jako jeste ne. Rekl jsem jim, at si nechaj klicky a vyspuli penize, nebo jiny auto. Oni, ze to takhle rychle nejde. Ja rekl, ze se budu klidne i soudne tahat. Nakonec to dopadlo tak, ze mi volal v s douci ze servisu, ze dil prijde dnes, nebo zitra, tak to vypada na poeledni sanci.18lukin18 píše:Kares tak jak to vypadá

Už si pojízdný nebo si servis stále neví rady
Jinak jsem opet prudil cely chevrolet, ale nikdo na podporu zakaznika neni. Jsou tp vymrdavaci

Frajerka s infolinky je ze mě asi na prášky (včetně kolegyně a brigádníka
 Frajerka s infolinky je ze mě asi na prášky (včetně kolegyně a brigádníka  )
 )
 Ja by som tam už poslal minimálne obchodnú inšpekciu, prípadne žaloba po 30 dňoch a ten spark . No som sa len smial, žial je to do plaču. Želám ti skoré vyriešenie tejto záležitosti a znova nás informuj.
  Ja by som tam už poslal minimálne obchodnú inšpekciu, prípadne žaloba po 30 dňoch a ten spark . No som sa len smial, žial je to do plaču. Želám ti skoré vyriešenie tejto záležitosti a znova nás informuj. 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |