klepání
Moderátor: Blue Lanos
klepání
Už delší dobu se mi z motoru ozývá né moc hezkej zvuk. Jak napovídá titulek jde o dost nepříjemné klepání. Samotnej zvuk by mě až tak moc nevadil, protože když zapnu rádio, tak ho ani neslyšim, ale nechat to jen tak by asi nebylo to nejlepší řešení.
Dozvěděl jsem se, že by to mohly dělat zdvihátka...
Všimnul jsem si toho samého i na jiných Racerech. Nemáte s tím někdo nějaký zkušenosti? Díky
Všimnul jsem si toho samého i na jiných Racerech. Nemáte s tím někdo nějaký zkušenosti? Díky
- Reklama
jasně, to po internetu zjistit nejde, ale normální běh motoru to určitě neni - kámoš například řikal, že by s tim jezdit nemoh, že by se zbláznil - já si zapnu rádio a je to v pohodě
Už se na těch zdvihátkách shodlo víc lidí, co to slyšeli, jen sem to chtěl vědět na 100%, jestli to třeba někomu nedělalo to samý a nebyla to jiná závada

Už se na těch zdvihátkách shodlo víc lidí, co to slyšeli, jen sem to chtěl vědět na 100%, jestli to třeba někomu nedělalo to samý a nebyla to jiná závada

Re: klepání
natoc to na kameru, urob xvid, nahod na web, petrm si to pozrie a da ti vedietMichal píše:Už delší dobu se mi z motoru ozývá né moc hezkej zvuk. Jak napovídá titulek jde o dost nepříjemné klepání. Samotnej zvuk by mě až tak moc nevadil, protože když zapnu rádio, tak ho ani neslyšim, ale nechat to jen tak by asi nebylo to nejlepší řešení.

Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6