P.S. nepíšu tam či to umí aj Aligátora?

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

.......................Iacobus píše:A zač to hříbě ?
P.S. nepíšu tam či to umí aj Aligátora?

Áno, áno ten čo vrčí tak nejak sociálnědemokraticky.Vazoun píše:Aligátora mám mobil A850 pro seniory ... milý kolegáčik " Iacobus "

Jáááj ale za to súdruhovia z Číny nemôžu, že si ju chcel natlačiť do kufra na dovolenku určite v kapitalistickej krajine.ta3s píše:".. tá moja bola tiež "luxusná s veľkým displejom" až kým som ju nedal do kufra na letisku ..
.. je po nej

to si umíte ze starýho chlapa udělat ...
 to si umíte ze starýho chlapa udělat ...   to se Vám to kecá když každej máte ve svých autí
 to se Vám to kecá když každej máte ve svých autí   GPS zabudované ... však
 GPS zabudované ... však   

a to nejsem cikán
 a to nejsem cikán   

dám vědět více ... ahoj "  dedy Vazoun "
 dám vědět více ... ahoj "  dedy Vazoun "   

.......................18lukin18 píše:Tak já mám tetka (a jako další minimálně 2 členové) garmina Nuvi 1490 s doživotní aktualizací a jsem maximálně spokojený,mapy mám na SD kartě a v gpsce nejnovější POI body (radary,rychlostní omezení,atd.)
 zdraví dedy Vazoun
 zdraví dedy Vazoun   

...................18lukin18 píše:Vazounku pokuď ta gpska nabízí to co jsi napsal tak by stála za hřích
 a jestli mi jí koupí , tak vyzkouším a dám vědět ... ahojky a hezký den přejeme s Aničkou
 a jestli mi jí koupí , tak vyzkouším a dám vědět ... ahojky a hezký den přejeme s Aničkou  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |