Scorpion.11 píše:"hladolef" no kam by jsi měl jed, nežli Frenštát, když patříš též do rodiny staré gardy
Ty si nedáš pokoj , pak kdo reje
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
To bych musel smazat celé vlákno, protože tu není v podstatě žádná podstatná diskuse na původní topic. To, že se tu Rudo s Hanzym osočujete, to už tu nepatří vůbec nikdo na to není zvědavý. Takže z toho důvodu jsem to smazal. Nic víc v tom není.
Rudo smazal i moje a v nemám s tím problém nebo si myslím že to bylo uplně zbytečné...
Ja kdybych byl nový i ve svém věku tak mám k lidem co tady něco udělali i všeobecně starším nějakou úctu a chování a je jedno o co jde a ne se bavil jak s nějakým smradem...tohle je ale o vychově možná že to máte doma jinak to je pak ale smutné...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
no a už zase začínáš jak se k tobě můžu chovat když pořád urážíš???? zeptej se třeba Jirky nebo Jožky s těma se bavím normálně, protože i oni jsou v pohodě
někdo mi poradil že nemá smysl se s tebou bavit měl pravdu takže končím s touhle debatou "na úrovni"
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Hanzy je vidět že Rudu neznáš osobně a ten jeho věk no a vem si taky že je to tu potřeba i omladit starší členové tu stále nebudou (pardon všem ale já už se neudržel) nebo odcházejí na ,,rodinné forum´´
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Tak to neřeš a už několikrát jsem ti říkal nevšímej si debaty která se tě netýká!
Ja bych ti taky nekecal do věcí se kterýma jsem nikdy neměl nic do činění a nerozumím tomu
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Tak bacha jo když někoho urážíš a napadáš kamaráda tak to se mě opravdu nelíbí a pokud se tobě tady nelíbí tak si běž urážet na vaše ,,rodinné forum´´
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Hanzy píše:Tak to neřeš a už několikrát jsem ti říkal nevšímej si debaty která se tě netýká!
Ja bych ti taky nekecal do věcí se kterýma jsem nikdy neměl nic do činění a nerozumím tomu
Hanzy píše:
A rychle se uklidni s nějakým vyhazováním někam nebo dusno teprve začne!!!
Já se mám uklidnit to by si se měl ty rychle uklidnit,jedinej kdo tady dělá stále dusno jsi ty,tak toho laskavě nechej
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark