Pokec Olšovec 2013

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul

Odpovědět
Iacobus
Příspěvky: 958
Registrován: pát zář 10, 2010 10:51
Bydliště: Slovakia

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Iacobus »

Kua Hanzy, práve si napísal najrozumnejší a najzrozumiteľnejší príspevok v tejto ohovnedebate. -i -i -i
To dítko a následne to šestinedělí, kedy si sem nechodil malo na teba blahodárny účinok. Teraz ako si ten otíc roku, síce tie tvoje príspevky stratili trochu z tej živočíšnosti a "hanshumoru", ale sú o to kvalitnejšie. Niečo ešte daj, nech to tu nestagnuje.....napr. čo povieš na toto http://auto.sme.sk/c/6672788/test-ford- ... selom.html ako litrový benzín natrhol riť 1.5 turboklepu.
Reklama
 

Uživatelský avatar
Scorpion.11
Příspěvky: 6266
Registrován: úte kvě 19, 2009 14:36
Bydliště: Městys Jedovnice

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Scorpion.11 »

Hanzy píše:Hlavní sraz má nějakou tradici jak svým názvem tak lidmi kteří se o organizace x let starali a podíleli od prvopočátku.
Tedy hlavní problém nastal v tom že jste tím že jste vykřikli nějakou EU párty v místě a termínu který byl poslední léta brán jako hlavní sraz!Tím jste letitou tradici úmyslně pošlapali a nemůžete se divit že nám starším členům se tohle nelíbí je to jako plivnutí do ksichtu!
I termín kdy jste to tady dali svědčí o tom že jste to urputně vypsali už v prosinci aby náhodou vás někdo nepředběhl... -P
Jak jsem psal srazů ať si dělá přes rok kolik kdo chce ale hlavním srazům je potřeba brat ohled na historii a tradici jak v označení tak v organizaci případně se dohodnout a ne takovým způsobem.
Vše je řešitelné i když někdy těžce i v minulosti tady byly hádky ohledně srazu ale nakonec se nějak dohodlo.
Olšovec jak již jsem psal vznikl náhodou já osobně jsem tam jel jako první se podívat jak to tam vypadá a to žě přetrvalo místo bylo hlavně tím že to nikomu se nechtělo řešit.
Teď už je to jedno ale na příšti rok pokud někdo bude zas urputný a nedočkavý tak ať hodí info k diskuzi a něco s ní vyleze a nebudem muset řešit to co teď tady...
Hlavně, že na Daewoo.oforum sem dalo nějaké info, že chtějí sraz na Frenštátě co se už tam řešilo v loni od léta!! Proč nesypeš-te popel tam a jen tady remcáš-te?! Už toho začínám mít plný zuby toho jak vše hážete jen sem a na druhém fóru jste svatoušči a neviňátka.
V loni už v létě bylo jasno, že Olšovec končí, taktéž vztahy a situace co vznikla, takže já jsem si ho teda ponechal, vzal a udělal další sraz neboli párty, nic jsem neukradl!!! Nikde nebylo psáno nic o hlavním srazu a nikde se neřešilo, že kde a kdo bude dělat nějaký hlavní!!!! S takovým komentářem, že mi někomu plujem do tváře se běž někam vypchat a jakou tradici pošlapal? Já Daewákům neukradl hlavní sraz!!
Kdyby si nepostavil hlavu Vojta a jeho příznivci na druhém fóru tak se nic nestalo a ani neděje. Možná, že kdybych nepřivzal Jožku tak se též nic nestalo, že?! Starší členi ( né všichni podotýkám) jak píšeš se jen urazili a postavili si hlavu a nic víc a nic míň, jo jak se jim něco nelíbí tak ještě akorát umí mazat příspěvky!! Ty jsi jim akorát zachránil reputaci, že si tě zavolali na pomoc a děláš sraz ve Frenštátě. Dobrý tah od tebe byl, že jsi to posunul na červen -i
Přestaňte se laskavě tady už strefovat, napadat, mlžit a řešte si rodinný Frenštát :PP:

"Nikoho nenutím, nikoho nenavádím, nepíšu SZ či emaily, nevolám abych lidi přemlouval, každý má snad svoji hlavu na jaký sraz se podívá" -i :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Uživatelský avatar
FoXo
Příspěvky: 3898
Registrován: pát úno 22, 2008 00:00
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od FoXo »

Nikoho nechcem urazit, dotknut sa, ci na konretne osoby utocit ale poviem zase svoj nazor.
Daewoo zrazy boli vzdy niecim ine ako zrazy iných znaciek. Tam sa sutazilo v roznych kategoriach, slalom, sprinty, lestenky, audio, najvacsii hluk atd atd. Daewoo tieto veci akosinemuselo. Ano bolo par sutazi ale ineho charakteru, kde nikto ped nikym nemusel dokazovat, ze ma tuzing, silne auto atd atd. Boli tu mierne sutaze typu najkrasie auto a potobne.
Ked som prvy krat prisiel na zraz do Olsovca, hned som pochopil preco je tomu tak. Kym take zastupenie Seat, skoda, vw zastupovala na zraze vekova ucast ludi od 18 rokov po 30, kde mladi sa chceli chvastat ze maju mesiac vodicak a od tatinka pozicane 250 konove auto, tak na daewoo zrazoch tato vekova hranica bola posunuta od cca priemer 30 rokov vyssie a len par kusov spocitatenych na jednej roku sme mali pod 30 rokov. Vacsina klubovych nadsencov bola teda starsí ludia. Tito ludia mali od zalozenia zrazov iste podmienky, tradicie atd. Davno ich preslo tuningovanie aut, ci pustat hudbu kym nevybije vsetky okna, alebo trhat asfalt na sprintoch. Jednoducho tato vekova kategoria si prisla na zraz oddychnut a stretnut sa so svojimi priatelmi. Ano nasli sa jedinci ktori si cackali auticko ale trosku inym sposobom. Prvy krat som sa tam citil ako 325 koleso na voze. Ale neubehla ani polhodinka a uz som sa citil ako v rodinke. Privitali ma ako sa patri a hned som si s kazdym rozumel.
Do Olsovca chodievalo alebo teda prvy krat v roku 2009 kedy som bol aj ja prislo velke mnozstvo ludi. Co ma mrzelo bolo to, ze ked sa spravil Manin tak tam vacsinou vzdy chodievali ako sa tu spominalo “stara garda“ proste partia ludi ktori isli na ten zraz aj keby boli povodne alebo lavinove nezbezpecenstvo.
Potom ale na Olsovec chodilo menej znamych ludi a prihadzali novsi a hlavne s novymi modelmi aut. Nikdy som si ale nevsimol, zeby nezapadli medzi ludi alebo sa na nich doslova vysralo.
Ale skusim teraz priamo k veci, mozno sa budem mylit v oznaceni 

1. Cesko-Slovenske a Slovensko-Ceske zrazy 1 na Slovensku a 1 v Cechach byvali ak som spravne pochopil ako hlavne zrazy. Zacali sa aj cislovat, hoc na fore niektore roky neboli pomenovane kolky to je zraz ale kazdy vedel, ze ma iste poradie a bolo jedno na akom mieste to bolo ale zachovalo si tradiciu v cislovani (aspon tak som to vnimal ja). V roku 2009 bol tusim 4 zraz v Olsovci, ktory organizoval ak sa nemylim Ivan.

Potom ak ma pamat neklame alebo je mozne, ze aj klame:

4. Zraz Olsovec - od 16.-.17.5.2009 organizovl Ivan
5. Zraz Olsovec - od 22.5. - 23.5.2010 organizoval rebel
6. Zraz Olsovec - od 20.5. do 22.5.2011 organizoval Rebel ale dokoncil Jirka
7. Zraz Olsovec - od 18.5. - 20.5.2012 Jirka
8. Zraz Olsovec - od 17.5 – 19.5.2013 planovny Jirka + pomoc

Tymto som chcel len poukazat ze tie zrazy sa tradicne nie len oznacovali pod dakym pismenkom ale boli aj v tradicnom datume +- samozrejme ako vysiel vikend.

Preto si myslim Rebel ze aby sme neriesili Breziny ked tie uz davno boli navrhnute na datum je sice pekne, ale sam vidis v akych datumoch byva Cesko-Slovensky zraz a to som uz pisal aj na facebooku ze je to nie pekne ale co uz. Par jedincov ste sa odtrhli, zacali si riesit vlastne zrazy a na hlavne kaslete OK je to kazdeho vec.
Taktiez moj nazor je, ze ak chce niekto organizovat daky zraz, bolo by pekne zalozit temu aby tu neboli viaceri s tym istym datumom a s tym istym miestom. Narazm na Jirka, kedze pisal ze to bola jeho iniciativa ale neutocim na neho. Cize teda po spravnosti by mal napisat, ze sa chce podielat aj na tohtorocnom organizovani zrazu v datume takom a takom ale chcel by ho pomenovat tak a tak preto a preto a dat k tomu volnu diskusiu ci s tym budu ludia suhlasit aebo nie. Preto vzniklo to co vzniklo a “stara garda“ sa rozhodla presunut zraz do Frenstatu, pretoze ako som pisal je tu skupinka ludi, ktori chodievaju od 1 razu je je to pre nich istou tradiciou, ktoru niekto narusil a preto chcu pokracovat vo svojej tradici a preto sa necudovat ci im zalezi alebo nezalezi na nazve jednoducho maju svoje presvedcenia a tradicie :)

Preto ked sa dal oznam, ze to bude 1 EU party bez konzultacie a aj plagat ktory samozrejme nic nemusel dokazovat len kvazi potvrdil zraz ich to proste zaskocilo. Konali by ste mozno tak isto vsetci.

Treba si uvedomit aj to ako som uz pisal ze momentalne je to skor :
Starsí ucastnici –rodinka, pohodlie atd a Mladí ucastníci – lestenky, sprinty, sutaze, hluk atd.
Preto si dvolim aj povedat, ze ak by bol predsa tento raz tak ako ma byt a prisli by vsetci co su pozvany neviem ake by to malo nasledky :)

Ale vedel som ze raz toto pride. V inych statoch su Daewoo a Chevy trosku ine zrazy ako u nas. Ci uz Poliaci alebo Madari maju razy velke a maju tam vsetky veci co som vymenoval ale Slovensko-Cesko tieto aktivity nerobi. Ved aj hned kolega Nagy sa hned pytal ci budu lestenky a sprinty :)

Dalsia vec Gazarka:
Pokial si dobre pamatam, tak daky nahradny zraz miesto Manina zacal riesil Lukas a k nemu sa pripojil Adam a poziadali Joza o pomoc. Na Gazarke nic cierneho nevidim, Manin bol v takom termine av akom bol, vela ludom to nevyhovovalo a spravil sa teda nahradny zraz.

Co ma ale vsak zaraza ale nechcem obvinovat nikoho je to ze je velka nahoda aby do Mamina neprislo ani jedn Chevrolet. Teda 1 prisiel aj to domaci a precital si o zraze den pred nim. Preto ma tento fakt docela celkom zaskocil lebo pochybujem, ze tak ako sa vravelo, ze je to koli skole komplet vsetci Chevy mali doma deti, ktore musia v pondelok do skoly :) Ale tak to uz teda Chevy vedia.


Ja si velmi cenim snahu organiaztorov, ze sa na niecom podielaju atd atd. Taktiez, ze sa niekto snazi pre klub nieco urobit ale ako sa vravi nikedy vela skodi :D

Ale vazne, napad je to fajn akurat skoda ze sa to nedalo najprv konzultovat a narusilo sa tak nieco co je tradicia. Vsetci sme len ludia a robime chyba a z nich sa ponaucime a niektori mozno aj viac krat ale vzdy je to o nas a o dohode medzi nami.

Pevne verim ze v dalsom roku, pripadne v Slovensko-Ceskom zraze nevzniknu dane problemy lebo to by mrzelo asi vela ludi.

V podstate som chcel tento nezmysleny sloh napisat ovela lepsie, efektivnjesie a hlavne kratsi obsah ale ked stale pride zakaznik, zvoni telefon tak zabudne kazdy co chcel a co este nenapisal aj ked to uz napisal :D Ale kto ma pozna vie, ze huba mi ide vkuse :D

Tesim sa na stretnutia a snad sa mi podari prist na vsetky :D
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Uživatelský avatar
FoXo
Příspěvky: 3898
Registrován: pát úno 22, 2008 00:00
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od FoXo »

No asi chodim malo na fora som netusil vobec, ze sa daco take zamysla uz v minulom roku o Frenstate
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Poky Ul
Příspěvky: 2850
Registrován: ned srp 07, 2011 21:27
Bydliště: Ustí nad Labem

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Poky Ul »

Já jenom k těm leštěnkám a tuningu :mě tady připádá že pár lidí to tu odsuzuje a asi si myslí že kdo má vytuněný auto tak to musí být hned vyfetováný agresivní hovado :idea: A že když náhodou přijede nějaký takový auto na sraz tak hned musí být problémy.Já se třeba těším na sraz i proto že tam uvidím nějáký úpravy aut -i(jinak to můžu si zajít do autobazaru mrknout na tuctový auta a večer jít na pivo a je to skoro to sámý) a myslím si že to ke srazu patří -i
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Uživatelský avatar
FoXo
Příspěvky: 3898
Registrován: pát úno 22, 2008 00:00
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od FoXo »

No ano patri to do zrazu ale zase nieje tuning ako tuning :D
Ja sa tiez velmi rad poukam po pekne upravenych autach ale aj ked niekto auto zhovadi ale jemu sa to paci a hlavne ked na tom robil sam.
Alebo do starsieho auta nadrbe vybavu aku nema a on ju pomaly doplna atd atd.

Par tuningovych akcii som zazil a pravdupovediac som sa od nich zacal distancovat, lebo tam vacsinou frajeri robili az prilis velkych frajerov a hlavne v podnapytom stave :D Ale to by tu nemalo hrozit to zatial len Hanzy kosil travu :PP:
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Poky Ul
Příspěvky: 2850
Registrován: ned srp 07, 2011 21:27
Bydliště: Ustí nad Labem

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Poky Ul »

Přesně tak Foxo -i :PP:
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Uživatelský avatar
Honza H.
Příspěvky: 601
Registrován: pon čer 11, 2012 09:44
Bydliště: Praha/Vyškov

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Honza H. »

Hlavně když Serga přiveze ty hasičky... to půjde jeho Koroner stranou :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012

Carthell Prg
Matsonic
Příspěvky: 587
Registrován: sob říj 01, 2011 14:45

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Matsonic »

?
Naposledy upravil(a) Matsonic dne pon led 21, 2013 17:04, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
Ivo R.
Příspěvky: 870
Registrován: úte dub 05, 2005 00:08
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Ivo R. »

FoXo píše:Nikoho nechcem urazit, dotknut sa, ci na konretne osoby utocit ale poviem zase svoj nazor.............

Potom ak ma pamat neklame alebo je mozne, ze aj klame:

4. Zraz Olsovec - od 16.-.17.5.2009 organizovl Ivan mám za to , že to byl Hanzy a Vojta
5. Zraz Olsovec - od 22.5. - 23.5.2010 organizoval rebel
6. Zraz Olsovec - od 20.5. do 22.5.2011 organizoval Rebel ale dokoncil Jirka
7. Zraz Olsovec - od 18.5. - 20.5.2012 Jirka
8. Zraz Olsovec - od 17.5 – 19.5.2013 planovny Jirka + pomoc
Jinak k tomu , co jsi napsal mohu říci jenom "amen" . Je to tak. :!: -i Ivan organizoval 1 a 2 na Baldovci , 3 Plumlov Ivoš a Hanzy . Ale nevím, zda se nepodílel i Vojta.
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Uživatelský avatar
FoXo
Příspěvky: 3898
Registrován: pát úno 22, 2008 00:00
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od FoXo »

Moze byt ale pamatam si, ze tam ivan na luke v dazdi vrieskal do megafonu pod daznikom alebo igelitom tak som si myslel ze to organizuje on :)
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Uživatelský avatar
Hanzy
Příspěvky: 7197
Registrován: ned led 21, 2007 13:16
Bydliště: Frýdek-Místek - Baška/Hodoňovice/Velké Karlovice

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Hanzy »

Scorpine jak vidíš ostatní pochopili co jsem napsal a ty pořád ne jak už se tady o tom psalo asi to bude tím že neumím psát AVEOTICKY!
Proč teda si dal termín obvyklý pro hlavní sraz spojený s místem co novodobí členové tím pádem považují jako hlavní proč si nezvolil jiný termín?
Kde si přišel na to že sraz ve Frenštátě je nějaký rodinný?
Rodinný sraz máš možná ty v Olšovci když to máš skoro doma na zahradě.
Co pořád motáš o druhém fóru které vzniklo taky kvůli aroganci místního admina a taky mimo jiné zdejšímu AVEOTIZMU nebo problémy začaly od doby jak jste se poplašili a všude se srali s AVEOCLUBEM jako by to bylo nadauto! -P
A co tady zase za hovadiny že si mě zavola někdo na pomoc,jak jsem uviděl tu hrůzu EU párty v termínu obvkle hlavního srazu tak takový plivanec by mě probral snad i s komatu!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Uživatelský avatar
pejee
Příspěvky: 1186
Registrován: pát čer 22, 2012 12:40
Bydliště: ZL

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od pejee »

Honza H. píše:Hlavně když Serga přiveze ty hasičky... to půjde jeho Koroner stranou :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ty už si najdi nějakou babu a nepruď tady furt s hasičkama :lol: :lol:
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Uživatelský avatar
Ivo R.
Příspěvky: 870
Registrován: úte dub 05, 2005 00:08
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Ivo R. »

FoXo píše:Moze byt ale pamatam si, ze tam ivan na luke v dazdi vrieskal do megafonu pod daznikom alebo igelitom tak som si myslel ze to organizuje on :)
To si pamatuju :lol: :lol: a pak ještě dával vyhlídkové lety s tou svou raketou :lol: :lol: dej ji pambu věčnou slávu -i
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Uživatelský avatar
18lukin18
Příspěvky: 6140
Registrován: pát led 14, 2011 13:06
Bydliště: Aachen

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od 18lukin18 »

pejee píše:
Honza H. píše:Hlavně když Serga přiveze ty hasičky... to půjde jeho Koroner stranou :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ty už si najdi nějakou babu a nepruď tady furt s hasičkama :lol: :lol:
s hasičkama jsem začal debatu já a takhle se to rozjelo :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Odpovědět

Zpět na „Srazy“