https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=2886
Investice do brzd se vyplatí!!!
Foto:

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
No v sekci "Prodám" jsem zverejnil dva inzeraty:Habron píše:Znovu píšu ...
pokud brzdím z cca 80 kmph, pak je to docela v pohodě, i když by to mohlo být lepší, ale pokud brzdím ze 140, tak se kotouče rozpálí a stejně to zabrzdí až za dlouho. A to se mi nelíbí ...
bohužel mám zimní na 13, takže se mi tam ty brzdy nevejdou a abych je tam mohl dát, tak by mě to přišlo na více než 10 tisíc a to se mi do mojí nexie dávat nechce.
A ty zimni 13ky taky nebude problem rozumne prodat, pokud maji aspon nejaky vzorek....Habron píše:Znovu píšu ...
pokud brzdím z cca 80 kmph, pak je to docela v pohodě, i když by to mohlo být lepší, ale pokud brzdím ze 140, tak se kotouče rozpálí a stejně to zabrzdí až za dlouho. A to se mi nelíbí ...
bohužel mám zimní na 13, takže se mi tam ty brzdy nevejdou a abych je tam mohl dát, tak by mě to přišlo na více než 10 tisíc a to se mi do mojí nexie dávat nechce.
Adobrou kostru...Peca píše:A ty zimni 13ky taky nebude problem rozumne prodat, pokud maji aspon nejaky vzorek....Habron píše:Znovu píšu ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |