Pokec Olšovec 2013

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul

Odpovědět
Uživatelský avatar
Scorpion.11
Příspěvky: 6262
Registrován: úte kvě 19, 2009 14:36
Bydliště: Městys Jedovnice

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Scorpion.11 »

Petr S. píše:Dalsi co to nepochopil. :( Znovu opakuji,jde jen o to udelat sraz takovy,jaky byl doposud!!! Ne mega party z cenami a buhvi cim. Jde jen o to udelat opet stretnuti pohodovych lidicek,pokecat,popit ugrilovat maso,klobasky apd. O nic jineho nikomu z nas nejde!!! Jak jinak uz to mam napsat??? Vetsina chce VIII sraz CZ a SK Daewoo & Chevrolet,nebo Chevrolet & Daewoo,to uz je jedno,ale nikdo (teda alespon ty co se jako ja ozyvaji) nechce EU party,kde nam nekdo bude diktovat co a jak se kde bude delat atd. Zacalo to uz loni,kdy najednou na spanilku prvni pojedou aveaci a pak si tam delejte co chcete. To ze pulku lidi jsem pak musel pozbirat a dovezt zpet do campu,to uz radeji nebudu rozebirat. Timto koncim a u se tu vyjadrovat nebudu,abych nahodou nekoho nepobouril.
Petře nechápu ty další zbytečné reakce a pak jen zlou krev mezi všemi?! :?
Ohledně toho názvu a vysvětlení jsem už napsal a nebudu se k tomu vracet, také jsem napsal už, že se to dá klidně pozměnit, ale nebudu zloděj a krást někomu sraz, abych pak jak už bylo řečeno, že jsem ukradl sraz. Já jen se snažil zachránit Olšovec z důvodu co jsem už napsal.

Mega párty dělá kdo? Pokud někdo se přihlásí a dojede a pokud to bude ze CZ , Sk či třeba i z oklí tak ať dojedou. Pokud vím nikdy nebylo nikomu zakázáno se na sraz dostavit. Jestli dojede 40aut či 60 atd... pak se může mluvit jaká je to párty, ale toto je vše ve hvězdách kolik lidí zas dojede, takže zbytečně to teť řešit.

Stále to bude sraz kamarádů, přátel a nadšenců aut značky Chevrolet-Daewoo, taktéž s opékáním, grilováním atd. a to pokud se seženou nějaké věci navíc jako třeba reklamní předměty či jiné dárky, které se stejně zas zadarmo a bez nějakých podmínek rozdají jen spestří srazík, takže nevím o co jde. Já neviděl či si nevšimk v loni, že by ti to dělalo nějaký problém s rozhodováním a rozdáváním dárků vítezům :PP:

Opět spanilka -P , kolikrát ti to budu psát a vysvětlovat, asi se ti to líbí tady pořád něco převracet co není pravda, Takže pro všechny a klidně se může k tomu vyjádřit i Vojta pokud bude chtít a nebo s tým nebude souhlasit.
Bylo od Vojty řečeno, navrženo a osobně mě to bylo jedno, takže jsem souhlasil, že jako domácí, organizátor srazu, též navíc jsem dělal spanilku po schválením Vojty a taktéž členem Aveoclubu bylo navrženo, že první pojedu já a Avea, pak další značky- kluby spolu . To. že jsem jel po obci 20-40Km/hodině a nastala překážka s nějakým pámbičkářským průvodem jsem nemohl přepokládat. Mimo obec se jelo 50-60Km/hodině, Tento okruh se jel i předloni a bez ztráty auta, takže kde vznikl problém, že jsi teda zajel na Macochu? Bylo to tím, že se tam nasral ten průvod a zastavili vás, takže já jako první jsem nemohl vidět, že tam někde stojíte -i

Nevím teda ještě s tým jak narážíš na ty virtuální kluby kam s tým stále dokola míříš neboli zamýšlíš?? Může být či existovat klub i když nemá své webové stránky a nebo je někde napsáno opak. Pokud to nevadilo Milošovi a taktéž novému majiteli Cars.cz tak pak nechápu proč to vadí či rozčiluje tebe?

No inu měj se pěkně a hlavně zdraví a míň rozčilování :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Reklama
 

Uživatelský avatar
Scorpion.11
Příspěvky: 6262
Registrován: úte kvě 19, 2009 14:36
Bydliště: Městys Jedovnice

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Scorpion.11 »

tomask píše:Nenapsal bych že pošpinit, to né. Spíš to bylo v tem samém termínu jako přesunutý sraz Manín.
A ted je letošní ročník Olšovce jenom o dokázaní, "že já to udělám líp"
Jestli o to někdo stojí, to je už druhá věc. Tak rychlo zorganizujme párty s co nejvěčší parádou a my všichni se steho poserme.
Tohle celé je jenom o tom aby sme tu někoho tľapkali po ramenách, nebo co ?
Sraz bude probíhat ako každý rok, tak proč se hádat.
Ať na sraz přijede i Ferrari club s Itálie, ale proč kvůly tomu dělat ramena ?
Věci se dají dělat i nezištně, potřebuje to tu někdo trúbiť do sveta ?
Takhle to vidím já, na moje veřejné otázky ohledně srazu, kterým nerozumím nikdo neodpivídá.
Já jsem toho ohledně mého vyjádření a mého rozhodnutí proč změna a proč zachránit Olšovec bylo málo napsáno? Nevím teda kdo tu dělá ramena, ale já to určitě nejsem. Já s toho neměl a nemám nic, jen nějaké osobní volno věnováno srazu a přípravě.
Sám chodíš aktivně tak jako i já na druhé forum, takže dobře víš a jsi v obrazu kolik se tam toho psalo nejen ohledně srazů atd. Zde se neprobíralo nic. Taktéž si umíš sám odpovědě jaký to bylo v loni na Olšovci, jak dopadl Manín a jak skončila náhradní Gazárka za termín Manína. S tohoto všeho vznikli mezi některými neshody, urážky, vzájemná zášť atd. a taktéž mnoho nevhodných urážek a odpovědí.

Pak jak řešíš ten plakát a loga klubů. Plakáty prozatím nejsou oficiálně vytištěné, takže pokud se někdo cítí být poškozený tak se logo může smazat. Řeší se tu úplné malichernosti, ale pokud je někdo z organizátoru v nějakém klubu má právo použít logo klubu v kterým je i bez schválení přeci můžu hájit svou značku i klub. Nebo se pletu?
Logo Cruze club vytvořil ReWegar , takže jsem myslel, že to bude Cruze používat a proto jsme to tam dali, aby byli v zastoupení i Cruze. Pokud to někomu vadí není problém to smazat.
Logo CP omylem jsem myslel, že je v něm i Pajin, ale ještě máme a chtěli vybrat stejně jednoho zástupce s CP (ty jsi odmítl s rodinných a pracovních důvodu) a jednoho s Daewaa, takže podmínky loga CP by byli splněny, ale nedostali jsme se k tomu z důvodu co se tady děje.

Doufám Tome, že se zamyslíš nad tým vším a, že jsem ti zas něco objasnil :PP:

PS: nikdo není 100% a ani omylný -i
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Uživatelský avatar
Skodovak
Příspěvky: 143
Registrován: pon pro 10, 2012 08:01
Bydliště: Plzeň

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Skodovak »

Z toho, co jsem vyčetl, bych to chápal takto. Když Scorpionovi dáme souhlas, včetně bývalého pořadatele Olšovce (pochopil jsem to tak, že Scorpion ho bude organizovat poprvý, a nechce, aby mu někdo napsal, že to byl jeho sraz atd) na pořádání Olšovce VIII. tak s tím nebude problém.
Dále, co se týče vyjížďky, jezdil jsem coby "vůdce kolony" při vyjížďkách naší chopper party, a vím, že vepředu často člověk nemá jak zjistit, co se děje vzadu. My jsme to řešili tak, že poslední jezdec měl nejsilnější stroj, a předjel nás všechny, a mšě naznačil, že se někde má zastavit, protože-někde se vysypal/došel benál/... . Tohle v tomto případě asi možné nebylo, a proto bych navrhoval, aby byli první jezdec a poslední ve spojení vysílačkou (neříkejte, že tu nikdo nemá v autě CB nebo PMR, a i kdyby nikdo neměl, ručky jsou otázkou pár kč). Tím by se vyřešil tento problém, a bylo by opět zmenšené riziko chaosu. ;)
Toť můj názor :D
Dokud nás STK nerozdělí!!
EX Daewoo Matiz S0,8 rv. 1998, najeto 200 000km (už na něj nebyl čas)
Daewoo Leganza 2.0 LPG rv. 1999, najeto 306 000km
Uživatelský avatar
ladinek
Příspěvky: 6582
Registrován: úte srp 04, 2009 19:49
Bydliště: Brno

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od ladinek »

Aveáci přišli na minulou spanilku pozdě, protože čekali 2 hod. na smaženej sýr :roll: měli zastřelit hostinskou ? :D mám asi 7 svědků :roll: Proto přišli pozdě pokud někdo řeší, že zkazili jízdu :roll:
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Uživatelský avatar
lomngi
Příspěvky: 4540
Registrován: čtv bře 19, 2009 09:19
Bydliště: okr.Galanta . Slovensko

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od lomngi »

Ladínku nerieš to už je to dávno rozhodnute že niektorý za každú cenu sú proti aveakov a tu len to rozvýrajú a pri tom už dávno majú rozhodnuté kde budu mať sraz . tak že tu to len chcú skaziť bez ohladu ako zareaguje Scorpion alebo ja alebo ostatný organizátori. Na štastie medzi daewakmi ešte sú aj slušný ludia- ako palikx, ktorý sa snažia dohodnúť a urobiť rozumný kompromis. Ale k tomu je potrebné mať ochotu z obydvoch strán. bez toho to nepojde. :PP:
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb


Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Uživatelský avatar
FoXo
Příspěvky: 3898
Registrován: pát úno 22, 2008 00:00
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od FoXo »

Vidim to tak, ze stare dobre casy medzi priatelmi sa koncia co je velka skoda a velmi smutne. Miesto toho ako rodina sa rozpadneme a budeme skupinkovat :(

tak ako som sa vzdy na zraz tesil tak teraz si mam vybrat kam ked mam priatelov vsade?
dost ze par ludi sa vysralo na olsovec a spravilo si vlastny zraz nahradny teraz teraz vznika dalsi.

to uz mame miesto jedneho rovno 3 krasa
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Uživatelský avatar
Petr S.
Příspěvky: 3871
Registrován: stř zář 20, 2006 21:37
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Petr S. »

lomngi píše:Ladínku nerieš to už je to dávno rozhodnute že niektorý za každú cenu sú proti aveakov a tu len to rozvýrajú a pri tom už dávno majú rozhodnuté kde budu mať sraz . tak že tu to len chcú skaziť bez ohladu ako zareaguje Scorpion alebo ja alebo ostatný organizátori. Na štastie medzi daewakmi ešte sú aj slušný ludia- ako palikx, ktorý sa snažia dohodnúť a urobiť rozumný kompromis. Ale k tomu je potrebné mať ochotu z obydvoch strán. bez toho to nepojde. :PP:
Jozko,keby si mal rozum a nevymyslal somariny,bol by klud. Ja nemam nic proti tobe,ale to co vymyslis,mi prijde jako naprosta hovadina! Proc likvidovat neco,co funguje x let a menit to na neco,co rozdeli lidi na foru? Mezi nami me se Olsovec jako misto take moc nelibi. Baldovec je o level vis a ten Roznov co se tady zminoval,tak je taky super. Co takhle dat hlasovat,kde by jste chteli sraz? Vzdyt je to o lidech a ne o autech a o buhvi cem. Vzdy jsem jel na sraz rad,ale mega akce s buhvi cim,to je na h...o. Kdyz se tady s Jirkou pozastavujete nad tim,ze vas lidi napadaji,ze Aveo rozvraci forum,tak se podivej co za blbiny uz jste vymysleli. NECHCI NIKOHO URAZET,ANI ZESMESNOVAT,ALE CHLAPCI POUZIVEJTE VIC MYSL A NEBUDTE JAK hANZY,ZE JE PUSA RYCHLEJSI NEZ MYSL. :lol: :lol: :lol: :lol: Timto uz vazne koncim a nebudu se zde vyjadrovat!!!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Uživatelský avatar
alvin
Příspěvky: 4356
Registrován: pát črc 13, 2007 23:11
Bydliště: Bratislava ,pôvodne Nitra
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od alvin »

Foxo 100% súhlas,mňa tá "plodná a konštruktívna" debata natoľko znechutila a rozladila ,navyše jedna SZ,že som sa rozhodol,okrem pár lokálnych zrazíkov tu v okoli tie hlavné vynechať,aspoň sa nikto neurazí,že na jeden prídem a na druhý mi to nevydá :P,ak by mi to teda časovo vydalo,skôr by som navštívil nejaký z HYUNDAI zrazov a spoznal osobne ľudí ,z ktorýmí komunikujem na tamojšom fóre.ja som mal myšlienku naopak zjednotiť čo najviac ľudí Daewrolet ,Opel v rámci GM, aj Hyundaiovcov v rámci kórejskych značiek. Snáď sa mi podarí doraziť na zraz GETZ-klubu,ktorého som plnoprávných členom :P,ani urobiť 800 km na druhý koniec republiky nebude pre mňa "scestné" to mi skôr prídu príspevky istého pána na tomto fóre,,resp. oboch fórach,za posledný rok,rád by som osobne spoznal ľudí z toho klubu a fórach. Toť aj môj posledný príspevok v tomto vlákne.howgh (Howk) :P :P :P
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Uživatelský avatar
Scorpion.11
Příspěvky: 6262
Registrován: úte kvě 19, 2009 14:36
Bydliště: Městys Jedovnice

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Scorpion.11 »

Oznamuji všem, že po domluvě s organizátory srazu , aby jsme nebyli osočování, že jsme ukradli sraz i název jsme nakonec dospěli ke kompromisu tak, abychom oslovili většinu lidí a kamarádu zde na webu a zachovali aspoň trošku i tradici k změně názvu srazu na Česko-Slovenská Chevrolet-Daewoo party Olšovec 2013!
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Uživatelský avatar
tomask
Příspěvky: 3240
Registrován: ned led 02, 2011 16:36
Bydliště: Praha

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od tomask »

Už mi tam chybí jenom 8-čka ;)
Carthell Prg
Uživatelský avatar
palikx
Příspěvky: 6250
Registrován: ned úno 20, 2005 13:56
Bydliště: Praha 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od palikx »

jo a v podstate dobry.tak uvidime.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Uživatelský avatar
Vazoun
Příspěvky: 3622
Registrován: sob dub 22, 2006 11:27
Bydliště: Dolní Poustevna Vilémovská 381
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Vazoun »

Zdravím všechny na foru a klukům oranizátorským vyslovuji ... " čapku dolů " spolupracovali jste podle uvedeného času toho oznámení dlouho do půlnoci -i :o)
Tak, že nový název bude pozvání na " VIII. ČESKO-SLOVENSKOU - CHEVROLET-DAEWOO PÁRTY OLŠOVEC 2013 " ?? Nebo ta posloupnost konání srazu bude jiná ? / není uvedeno /
Mně s Aničkou , už tak nějak na tom slovíčkaření v názvu až tak moc nezáleží ... příští rok se dožívám 75 roků a rozhodnul jsem se ze zdravotních důvodů svou dráhu na srazech ukončit !
Proto bychom rádi ještě absolvovali " HLAVNÍ JARNÍ OLŠOVEC 2013 a PODZIMNÍ MANÍN 2013 " u Manina , však zatím nevíme zda se opět uskuteční v duchu tradic -i :o) budu sledovat dění v sekci SRAZY .
....................
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
Matiz SE/II.o8 - r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2014
Iacobus
Příspěvky: 958
Registrován: pát zář 10, 2010 10:51
Bydliště: Slovakia

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Iacobus »

Tak som sa počas voľna prelúskal touto témou.....strašné čítanie. Čo sa viacdňových zrazov s nocľahom týka, bol som v Maníne 2011- zraz a ľudia super, ubytovanie najhoršie aké som zažil a preto už nikdy viac, zraz na Gazárke takisto super, ubytko neviem,nenocoval som. No a Olšovec mi zatiaľ nevyšiel, v roku 2013 dúfam že ÁNO.
Som rád, že sú tu konštruktívny ľudia, ktorí majú chuť a čas niečo zorganizovať. Jednoznačne som za dodržanie tradície, dodržanie poradia ročníku, názvu, miesta konania v relatívnej blízkosti CZ/SK hraníc a hlavne zachovanie spôsobu konania a ducha zrazu. Netreba nám "EU", netreba nám "party", aj tak každý tomu hovorí zraz. Zároveň netreba byť až prílišná konzerva a niektoré veci možno zmeniť - napríklad miesto konania. Môj osobný názor je, že ak v budúcnosti niekto z aktívnych členov navrhne, že v poradí ďalší hlavný zraz ON OSOBNE zabezpečí a zorganizuje (napr. spomínané Baldovec,Plumlov,Frenštát alebo hociktorý iný) dá to k diskusii a väčšina s tým bude súhlasiť, tak by to nemal byť problém. Veď u nás aj u vás je toľko krásnych miest ktoré treba vidieť.
Problém ale je, že niekto to berie výlučne ako stretnutie starých priateľov, iní len ako stretnutie fanúšikov áut a ďalší to berie ako možnosť spoznať nových ľudí a nové miesta na výlet,... no a niektorí to berú až moc osobne. Pritom o nič nejde. Páči sa mi prídem, prípadne sa aj vrátim, nepáči sa mi, neprídem. Netreba sa ale zato osočovať.
Na záver by som chcel poďakovať Jirkovi (Scorpion) za jeho slušné a ústretové vystupovanie v tejto diskusii. Jirko, u mňa máš jedničku s hviezdičkou z lekcie asertivity. -i -i -i
Uživatelský avatar
Beda
Příspěvky: 156
Registrován: stř říj 24, 2007 12:27
Bydliště: Liberec

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Beda »

Po několika letech to vypadá že dorazím
Leganza 2,0 CDX (1997) černá
Uživatelský avatar
Pendy
Příspěvky: 1
Registrován: čtv pro 06, 2012 23:36
Bydliště: Michalovce

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Pendy »

Čaute,som tu úplne nový a potreboval by som info o zraze.Neviem sa tu velmi orientovať.
Chevrolet Lacetti 1,6 16V SX Premium
Odpovědět

Zpět na „Srazy“