Nechci pokutu

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Uživatelský avatar
Scorpion.11
Příspěvky: 6262
Registrován: úte kvě 19, 2009 14:36
Bydliště: Městys Jedovnice

Re: Nechci pokutu

Příspěvek od Scorpion.11 »

Pěkné čtení a k pousmání, ale bohužel takový je život i policie -P :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Reklama
 

Uživatelský avatar
Nyny
Příspěvky: 314
Registrován: sob říj 22, 2011 12:33

Re: Nechci pokutu

Příspěvek od Nyny »

Já tohle pojištění plně podporuju a uvažuju, že si ho taky pořídím.
Najezdím ročně cca 30.000 km, zastavení PČR, nebo MP se mě týká cca 4 x až 5 x do roka a i když ne vždy, tak většinou mám dojem, že jsem narazil na debila, který snad ani nemůže mít dostudovanou základku.

Příklady:

1) jedu k Albertu na parkoviště k pumpě, těsně před pumpou si uvědomim, že nemám dost peněz (kartou u pump zásadně neplatim), tak zastavim na místě k parkování dva metry od vjezdu k pumpě a cca šest metrů od stojanu. Vylezu, dojdu k bankomatu, vyberu hotovost, dojdu zpět do auta, nastartuju, že přejedu těch osm metrů a natankuju, vycouvnu z místa, popojedu dopředu k pumpě, ujedu tři metry, když mi někdo ťuká na okno, za oknem strážník MP. Čuměl na mě jako když zrovna chytil Kajínka na útěku a veledůležitě mi sdělil, že nejsem připoutanej. Samozřejmě mě musel vidět odkud jsem vyjel a kam jsem jel, no prostě debil no. Takže jsem dostal flastr.

2) Jedu autem, vedle přitelkyně, vzadu děti po dálnici, když mi najednou přítelkyně říká, ať se neleknu, ale že mám na krku sršeň. Sršeň začala poletovat po autě, všichni se oháněli a já co nejdřív zajel ke krajnici, zastavil a nařídil všem utéct z auta pravou stranou do stráně. Děti brečeli, přítelkyně vyváděla, nakonec jsme všichni s auta utekli a já hledal, kde je sršeň, nakonec jsem jí v autě chytil do mobilu "V", zmáčkl hodil na zem a rozšláp. Když jsem si konečně oddych, tak najednou vidím zastavovat auto PČR. Dozvěděl jsem se, že nemáme vesty, že stojíme, kde nemáme, bla bla bla, keců jak v národnim, ale důvod, proč jsem tam zastavil a proč nemáme vesty je nijak nezajímal. Prostě dva dementi a flastr pro mě.

3) Jedu po silnici za několika přetíženýmy kamióny, které sotva jedou, takže místo 90kmh jedu sotva 60kmh. Předjed nejdou, protože jednak jich je moc a jednak v prostisměru stále něco jede. Pak příjde cesta do kopce, kde se na chvíli rozdvojí, tak na to šlápnu jednak proto, abych stihl předjed všechny a jednak, aby to stihly i dvě další auta za mnou. Když už jsem je měl skoro předjetý, tak nahoře toho kopce začínala obec, bohužel cedule tak šikovně umístěná, že ji za horizontem člověk viděl až na poslední chvíli, takže jsem na 50kmh zbrzdil až nějakej ten metr za ni. No, a na konci té obce mě i ostatní odlovili, věděl jsem o co jde, tak jsem pokejval zaplatil a jel dál. Když jsem se pak vracel, tak jsem koukal, kde maj radar, no samozřejmě, že hned za tou cedulí, co jsem se ptal místních, tak si tam takhle choděj vybírat pravidelně, protože vědí, že tam vždycky vyberou. To má bejt ochrana bezpečnosti provozu?

4) v Havlíčkově brodě, když člověk jede po okruhu, tak, protože jsme v obci, je všude 50tka. Je tady takoví místo od rybníka Cihláře směrem na Kolín, kdy je cesta hodně do kopce a tak každej kdo tam odobočí a rozjíždí se a potřebuje přeřadit nahoru, tak samozřejmě do toho kopce potřebuje motor trochu vytočit a rozjed to, no a naši bdělí strážci zákona to samozřejmě dobře vědí, takže si tam chodí pravidelně vybírat. Ano i tohle má jistě souvislost z bezpečností provozu.

5) Jezdím tady kousek do kanceláře, někdy i šestkrát za den. Za křižovatkou skoro vždycky stojej schovaný strážci zákona. Zastaví mě, kontrolují auto, doklady, výbavu, dají mi dýchnout, pak odkráčí z mejma dokladama do auta a půl hodiny je tam prověřuje. Když mě konečně nechá odjed, tak odjedu cca 100 m za jejich stanoviště, zastavím předám kolegovi desky, vemu si od něj razítko, otočím a jedu zpět, opět mě zastaví a opět stejná procedura, sice se jim snažim vysvětli, že to stejné se mnou nacvičovali před minutou, ale stejně je mi to prd platný. Nakonec odjedu na poštu, stavím se v papírnictví a jedu zpět do kanceláře, ty kokoti tam stojej stále a opět mě zastavují, když sem se zeptal, jestli už to není buzerace, je mi naznačeno, že by se jim taky nemuselo něco zdát na dokladech a mohlo by se to protáhnout ještě na dýl, opravdu na přes hubu.

6) jedu na chatu, za mnou jede autem tchán. Chata je od bydliště vzdálená dva km, tak jedeme, když tchána zastaví hned za Brodem PČR a hned dostal flastr pirát jeden, si představte, že v srpnu, v pravé poledne kdy slunce svítilo tak, že víc už to snad ani nejde, tak on si dovolil nemít rozsvícená světla, se divím, že ho za to rovnou nezvřeli.

tohle by asi vydalo na knihu, ale bezkonkurenčně nejhorši hovada jsou měšťáci, tam snad berou každýho debila, kterej zrovna jinde nemůže najít práci, jinak si to nedovedu vysvětlit. Nejvíc mě dorazilo, když jsem zaparkoval na HB na náměstí, zaplatil SMSkou za parkování a jdu do háje. Příjdu k autu a tam botka, čumím na to jak tele, nakonec, když po hodine přijedou dva debilové, tak mi vysvětlí, že za oknem jsem lístek neměl a SMS si nemohli ověřit, protože jim zrovna něco nefungovalo.
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Docent II.
Příspěvky: 464
Registrován: pon čer 14, 2010 21:05
Bydliště: Kousek od Rudé záře
Kontaktovat uživatele:

Re: Nechci pokutu

Příspěvek od Docent II. »

Nyny píše:Najezdím ročně cca 30.000 km, zastavení PČR, nebo MP se mě týká cca 4 x až 5 x do roka.
Něco děláš špatně, mne stavěli 5x za 35 let, co jezdím.
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Honza K.
Příspěvky: 178
Registrován: pon říj 29, 2012 09:52
Bydliště: Praha 7

Re: Nechci pokutu

Příspěvek od Honza K. »

Doporučuji mimo jiné FSM na http://www.dfens-cz.com/.
Honza K.
_________________________
Suzuki Swift 1.2 Dualjet
Ex.: Fiat Idea 1.4 16V
Ex.: Lacetti 1.8 CDX, HB, automat
Uživatelský avatar
smire666
Příspěvky: 4087
Registrován: stř srp 17, 2011 20:24
Bydliště: Bratislava IV.

Re: Nechci pokutu

Příspěvek od smire666 »

To je ok :D U nás sa bez problémov otočia na svetlách ( samozrejme, plnia pri tom služobné povinnosti ), zastavia a hneď na to vyberajú príspevky do rozpočtu za to isté...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Uživatelský avatar
Scorpion.11
Příspěvky: 6262
Registrován: úte kvě 19, 2009 14:36
Bydliště: Městys Jedovnice

Re: Nechci pokutu

Příspěvek od Scorpion.11 »

Nyny zase jsem se po delší době od srdce zasmál :lol: :lol: Jinak hold je nějak přitahuješ a nebo se na ně mračíš jak kolem nich jezdíš :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Uživatelský avatar
Serpico
Příspěvky: 4768
Registrován: sob pro 31, 2005 19:25
Bydliště: Praha 4

Re: Nechci pokutu

Příspěvek od Serpico »

...třeba si na ně ukazuje zdviženým prostředníkem se sevřenou dlaní :lol: :lol:
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Uživatelský avatar
celtikus
Příspěvky: 64
Registrován: stř zář 05, 2012 14:30

Nechci pokutu

Příspěvek od celtikus »

Jezdim jak si myslim, ze je jeste bezpecne (coz se lisi od zakona o silnicnim provozu), parkuji, kde se smi, nebo kde to neni zakazane, kdyz odbocuji, davam vzdy blinkr (protoze me neskonale ser... Idioti, kterym by asi ruka upadla, kdyby ho dali tam, kde maji), pasy si beru pro svou ochranu a podobne. Za tech xy let (take se neshoduji s datumem na RP) co ridim, me flojdi chteli pokutovat jen 2x a nikdy jsem nic neplatil, i kdyz chteli, ale stacily mi me male pravnicke zaklady. Nevytahuji se, chci jen rici, ze si clovek nesmi nechat vse libit a lepsi si precist 3 zakony, nez platit zlodejum z pojistoven.

Pr.: Parkoval jsem u nemocnice, kde je jednosmerka, sikme a placene parkovani. Zaplatil jsem 1 hod., protoze jsem byl objednan na cas a pouze na kontrolu. Doktorovi do toho neco vlezlo a prodlouzilo se to o pul hodiny. Vylezu ven a u auta stal mestsky straznik a uz vypisoval blok, zkratka zacala hadka, kdy jsem chtel vysvetlit duvod pokuty, pry za nezaplacene parkovani, tak povidam, ze jsem se niceho nedopustil, nebot jsem dodrzel obe svisle znacky -jednosmerka a plac. parkovani, pac jsem prijel ze spravne strany, listek jsem si koupil a radne vystavil za okno. Dodrzel jsem i vodorovne znaceni - sikme parkovani. To uz byl u nas hloucek lidi. Vysvetluji, proc jsem presvihl zaplaceny cas, ale tval jsem na tom, ze jsem se prestupku nedopustil, pac to nebylo umyslne a dodrzel jsem vsechny paragrafy zakona, ktery je nadrazen mestske vyhlasce, kde se mimo to nic nepise o prekroceni doby, ale jen povinnosti zaplatit za parkovani. Byl jsem ochoten doplatit tech 10,-kc, jakozto slusny obcan nechci byt nic dluzen mestu, aby na me pak neprisel exekutor. No zkratka, nemel doklad, kterym by mi stvrdil zaplaceni onech 10,-kc, tak se sebral a radeji odesel. Tresinkou na dortu byl potlesk od prihlizejiciho hloucku ....
Uživatelský avatar
Jalan-Aajav
Příspěvky: 149
Registrován: pát dub 09, 2010 02:09

Re: Nechci pokutu

Příspěvek od Jalan-Aajav »

pripajam sa k potlesku
Odpovědět

Zpět na „POKEC“