No tak zbytečnou třicítku nemám a na tuning srazy se nechystám , takže osobně mě stačí nechat stávajicí repra a vyměnit rádio Jožka má též vyměněné jen rádio a jak mu to pěkně hraje a též tam má další vychytávky
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
Já Vám snad na další Olšovec dovezu špejlky do uší a peroxid na propláchnutí, ty origo hrají příšerně, to rádio tomu nepomůže musí jít i repro dát jiný
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Já vím, že ti to hraje perfektně až Ti praskají okna u sousedů, ale pro mne není na prvním místě decibele Já potřebuji slyšet auto - motor a při tom poslouchat rádio či hudbu, ale bez šumu či vypadáváni signálu čiže čistý zvuk a ne rambajs, takže ty repra bohatě stačí na normální decibele
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
Scorpion.11 píše:Já vím, že ti to hraje perfektně až Ti praskají okna u sousedů, ale pro mne není na prvním místě decibele Já potřebuji slyšet auto - motor a při tom poslouchat rádio či hudbu, ale bez šumu či vypadáváni signálu čiže čistý zvuk a ne rambajs, takže ty repra bohatě stačí na normální decibele
právě o těch detailech je kvalitní repro a jejich rozsah, to těm origo chybí
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
ked sa stretneme na zraze tak vam dam vypocut ako hraje origo radio s vymenenymi repro aj so subwooferom a aj bez.mna stala vymena repro,zatlmenie dveri a subwoofer cca 200 eur a maximalna spokojnos.tiez nepocuvam radio na plne gule.potrebujem proste kvalitny zvuk co sa mi aj podarilo ale tym nechcem povedat ze to nehuci !
Nissan NV200 1,6 81kw
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu