Ale pokud jde o tu klimu, tak při topení se zase chová docela chytře, nejdřív topí dolů a pak to začne pomalu pouštět nahorů. No jinak počítám s výměnou toho radiátoru, ale to už jsme OT
 Ale pokud jde o tu klimu, tak při topení se zase chová docela chytře, nejdřív topí dolů a pak to začne pomalu pouštět nahorů. No jinak počítám s výměnou toho radiátoru, ale to už jsme OT   

Moderátor: Blue Lanos

. asi ještě nevím co opravdu v tý klimě je
 . asi ještě nevím co opravdu v tý klimě je   ale včera mě teda překvapila
  ale včera mě teda překvapila   dolů teplo , nahorů klima
  dolů teplo , nahorů klima   . Já si vždycky myslel že umí foukat jen jeden vzduch ze všech výdechů
 . Já si vždycky myslel že umí foukat jen jeden vzduch ze všech výdechů  

:-)  tak to je docela vychytaný
:-)  tak to je docela vychytaný 

díky za to
 díky za to  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |