tulo píše:Ja ma priemer merany v zime 7,9. Mam ale otazocku, ako LPG BRC vplyva na motor a na spotrebu oleja? Rapidne sa mi zvysila. Nemoze to byt tiez znackou? Presedlal som na Madit Tutbo 2000
Nóóó... to je zaujímavý poznatok...
ja som si tiež všimol vyššiu spotrebu oleja a nepripisoval som to LPG, ale sedelo by to... zvýšila sa vlastne po montáži LPG, ale neviem, či to môže byť... tiež som menil tesnenie pod hlavou a zarovnávali mi ju, čo tu bolo dosť zkritizovné (vraj 1,5 / 16V to nemá rád a ničí to piesty, krúžky atď... a pomôže vraj len výmena hlavy) tak tŕpnem, či to nečaká aj mňa.

Niečo obdobné sa stalo Radovi s jeho Nexiou (tiež 1,5 / 16V), ale dúfam, že to mal na svedomí Radov CHIP tunning... (prepáč Rado, chytám sa všetkého)... Chystám sa na zmeranie tlakov, snáď budem potom múdrejší... Ešte aj môj dvorný mechanik už odmieta robiť fušky, vraj sa to zvrhlo a už na nič nemal čas, tak si vraj dá pauzu, do ri*i, zrovna teraz, kebysa dalo aspoň spolahnúť na nejaký servis, ale nemám dobré skúsenosti...
A na ten Madit Turbo 2000 mi pred 2,5 rokmi, keď som "to" kúpil, v Daewoo servise v Topoľčanoch povedali že "To máte šťastie, že sa to nezadrelo...", tak som sa zľakol a začal som tam dávať Total Quartz 7000, ale podľa špecifikácií to je jedno, keď som sa po čase na to opäť pozrel... No, ale never profíkom, hlavne keď presedlávaš na Espero zo Škodovky 105, ale aspoň som tým nič nepokazil, "len" to bolo "trošku" drahšie, ale už zostanem pri Total-e...