Hele a nespletl ses. Neseděl v tom náhodou jen černochQwerty píše:No ja som Cruza v ciernej kozi uz videl.Bolo to vo Viedni

Moderátor: Blue Lanos
Hele a nespletl ses. Neseděl v tom náhodou jen černochQwerty píše:No ja som Cruza v ciernej kozi uz videl.Bolo to vo Viedni

pro představu
  pro představu  

. ale jak říkám výkon parádní
 . ale jak říkám výkon parádní 
 u Thalie jsem měl za ten půlrok nalítano přes 18000km a také jsem ji nešetřil a odvěčila se mě pak suprovým výkonem a aveo je to samé také se mě odvěčuje výkonem a i naloženým autem
 u Thalie jsem měl za ten půlrok nalítano přes 18000km a také jsem ji nešetřil a odvěčila se mě pak suprovým výkonem a aveo je to samé také se mě odvěčuje výkonem a i naloženým autem   

Miloši by si se divilmilosh píše:Lukine tak psat u motoru 1.2 jak je vykonny do patri spis do sekce vtipy
 někomu to stačí a já s výkonem jsem nadmíru spokojen
  někomu to stačí a já s výkonem jsem nadmíru spokojen  

Popísalo sa tu o nich už veľa. Diesle teda GM ( aspoň tento typ ) ktovieako poriešené nemá. Už len systém regenerácie DPF s prídavným vstrekovaním nafty do valcov miesto pred filter ( viď napr. VW... ) sa obzvlášť teší kritike
   Popísalo sa tu o nich už veľa. Diesle teda GM ( aspoň tento typ ) ktovieako poriešené nemá. Už len systém regenerácie DPF s prídavným vstrekovaním nafty do valcov miesto pred filter ( viď napr. VW... ) sa obzvlášť teší kritike  Podľa toho, koľko ročne nabeháš sa rozhodni sám, či nebude lepšia alternatíva tá 1.8-ka + LPG, prípadne si počkaj, ako dopadne v hodnoteniach a aké budú skúsenosti s tým novým klepočmudom 1.7...
  Podľa toho, koľko ročne nabeháš sa rozhodni sám, či nebude lepšia alternatíva tá 1.8-ka + LPG, prípadne si počkaj, ako dopadne v hodnoteniach a aké budú skúsenosti s tým novým klepočmudom 1.7...
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |