Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Ale nikdo nenapsal nic o tom, že rozhodují tradiční účastníci. O termínu rozhoduje ORGANIZÁTOR. A těch, jak jsem napsal "tradičních účastníků", je 24.smire666 píše:Hmm, pokiaľ sa teda do rozhodovania počítajú iba tradiční účastníci.....
smire666 píše:Ach tak potom pardonTreba potom ale do poznámky uvádzať, ktorý zraz je "tradičný" a ktorý otvorený pre všetkých fanúšikov a nadšencov tej ktorej značky. Aby k takýmto nedorozumeniam ohľadom organizácie a "hlasovacieho práva" do budúcnosti nedochádzalo...
Vojto nedá mi to ale potom to není hlavní Slovensko-Český Daewoo&Chevrolet sraz ale je to rodinný malí srazík,tot můj názorVojta píše:Ale nikdo nenapsal nic o tom, že rozhodují tradiční účastníci. O termínu rozhoduje ORGANIZÁTOR. A těch, jak jsem napsal "tradičních účastníků", je 24.smire666 píše:Hmm, pokiaľ sa teda do rozhodovania počítajú iba tradiční účastníci.....
Tomáš má sice pravdu nechat Manín Manínem, ale zajímala by mě také definice tradičního účastníka, abych věděl, kam se mám počítat. Jak jsem již psal, mám již celé léto (resp. do konce září) naplánované a protože to není závislé pouze na mně, Manín musím tento rok oželet (už jsem o tom psal) a pokud již žádný nebude, tak mám prostě smůlu.Vojta píše:Tak ten původní termín jsem nenavrhl já, ale pouze zbytečně brzo zveřejnil. A asi neumím počítat, ale většina vypadá podle mě jinak. Z tradičních účastníků Manínského srazu nový termín nevyhovuje pouze FoXovi, nikdo další neměl připomínku. A hlasování je sice pěkná věc, ale pamětníci si jistě vzpomenou na Baldovec, následné hlasování o termínu, místě a jak to nakonec dopadlo. Klidně hlasujte, ale termín slovensko-českého srazu je stanovený a to, co se případně bude konat v jiném termínu si nazvěte jakkoliv. Co bude v příštím roce, to už je druhá věc. Letos je ještě pořád organizátorem MiPo.
To záleží na Tobě, kam se počítášpekrtek píše: ..... ale zajímala by mě také definice tradičního účastníka, abych věděl, kam se mám počítat.
Myslím, že to vůbec není o rozeštvávání, ale o vhodných slovech. Je potřeba si uvědomit, že každá akce vyvolá reakci, každý máme nějaký názor a je potřeba ho tolerovat a snažit se ho pochopit. Tak, jako já chápu, že MIPO změnil termín (asi bych v jeho případě udělal to samé, protože něco organizovat a pak se nezúčastnit: to by asi mrzelo každého). Na druhou stranu je třeba pochopit i tu nemlčící skupinu, kterou mrzí, že z důvodu změny termínu se nemohou zúčastnit. To je z mé strany vše.Vojta píše:To záleží na Tobě, kam se počítášpekrtek píše: ..... ale zajímala by mě také definice tradičního účastníka, abych věděl, kam se mám počítat.Možná jsem to napsal blbě, ale podle mě je tradiční účastník ten, kdo byl na obou srazech vícekrát jak jednou.
Zatím na mě celá tato diskuze kolem Manína působí tak, že se někdo snaží to tady rozeštvat.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |