18lukin18 píše:jak si je nakonec zapojil :?:ale tam jsou i parkovačky vidět což by nemělo
zapojený mínus na baterce, jeden ve spínačce a třetí plus u potkávaček v pojistkách
tam bude nejspíš chyba v těch potkávačkách
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Rudolf Š. píše:ještě jsem se chtěl zeptat kdo mi poradí chtěl bych koncový světla přepojit z páčky na spínací skříňku ale nemám odvahu se do toho pouštět bez rad
myslíš jako mám já třeba že mě to svítí automaticky nebo jak to myslíš
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
no nevím, protože jsem vyzkoušel úplně vše dal jsem to do pojistek dal jsem to do objímky a taky nic zkoušel jsem to dát i do potkávaček pořád stejný efekt stlumení
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Rudolf Š. píše:ještě jsem se chtěl zeptat kdo mi poradí chtěl bych koncový světla přepojit z páčky na spínací skříňku ale nemám odvahu se do toho pouštět bez rad
jj, ale jen koncový světla bude to chtít přepojit asi jen jeden káblík, ale moc si nevěřím
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
jj, ale jen koncový světla bude to chtít přepojit asi jen jeden káblík, ale moc si nevěřím
myslím si (jen opravdu doměnka) že to bude jen v SW
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Baterka+ alebo spinacka, kostra a dalsi na stretavacly
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
software neboli řídící jednotka a ta funkce je jen blokovaná
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
ja som mal len 3 kable plus, minus, spinac ale je urcite asi viac variant modelov
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Vidieť a byť videný.... podľa mňa to máš veľmi nízko /denné svietenie/,ak sa vynoríš spoza kopca, tak tie svetlá sú posledné, ktoré vodič oproti uvidí a malo by to byť prvé, nie? Sorry, je to len môj názor, ale toto mi pripadá naozaj len ušetriť žiarovky...
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)