Jinak jak to čtu zde či na daewoo.oforum tak to vypadá, že žádný mezinárodní sraz Manín už ani nebude
  Jinak jak to čtu zde či na daewoo.oforum tak to vypadá, že žádný mezinárodní sraz Manín už ani nebude   S takovou se to všude jen rozhádá, roztrhá na skupinky a bude nakonec po srazech
   S takovou se to všude jen rozhádá, roztrhá na skupinky a bude nakonec po srazech   
   Che se mi s toho všeho akorát
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
 Jinak jak to čtu zde či na daewoo.oforum tak to vypadá, že žádný mezinárodní sraz Manín už ani nebude
  Jinak jak to čtu zde či na daewoo.oforum tak to vypadá, že žádný mezinárodní sraz Manín už ani nebude   S takovou se to všude jen rozhádá, roztrhá na skupinky a bude nakonec po srazech
   S takovou se to všude jen rozhádá, roztrhá na skupinky a bude nakonec po srazech   
 Naše přihlášení platí v každém termínu ...
 Naše přihlášení platí v každém termínu ...  

31.5 máme v rodině výročí a bude se oslavovat, takže to vypadá bledě
 31.5 máme v rodině výročí a bude se oslavovat, takže to vypadá bledě  

Jirko už máš po oslavě, néScorpion.11 píše:Tak Pepíku se nediv, že je tu taková debata kolem Manína, protože někteří lidé už měli domluvená volna-dovolené a teť taková rána pod pás. Pár lidí nedojede a to je už jisté a bohužel ani já nebudu asi moc v tomto termínu.31.5 máme v rodině výročí a bude se oslavovat, takže to vypadá bledě
 . Tak se nevymlouvěj
  . Tak se nevymlouvěj   

Jinak se vymlouvat nemusím, protože kdybych nechtěl přijet a nebo mi mi něco vadilo tak to řeknu na plnou pusu a nebudu kolem sebe mlžit
  Jinak se vymlouvat nemusím, protože kdybych nechtěl přijet a nebo mi mi něco vadilo tak to řeknu na plnou pusu a nebudu kolem sebe mlžit  

Vojta píše:Jak tak koukám, AVEÁCI VŠECH ZEMÍ - SPOJTE SE..... a do nich.

Ale ja by som k tomu pridal aj crúzakov aj orlandákov... Nech je nás viac.
  Ale ja by som k tomu pridal aj crúzakov aj orlandákov... Nech je nás viac.Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |