Ja to zkousim vetsinou treba v nedeli rano na kvalitni dalnici, jinak je to prasarna. A ty mas diesel, ten (ac to nerad priznam
  Ja to zkousim vetsinou treba v nedeli rano na kvalitni dalnici, jinak je to prasarna. A ty mas diesel, ten (ac to nerad priznam   ) fici precejen svizneji nez benzin, tam je to jednodussi
 ) fici precejen svizneji nez benzin, tam je to jednodussiModerátor: Blue Lanos
 Ja to zkousim vetsinou treba v nedeli rano na kvalitni dalnici, jinak je to prasarna. A ty mas diesel, ten (ac to nerad priznam
  Ja to zkousim vetsinou treba v nedeli rano na kvalitni dalnici, jinak je to prasarna. A ty mas diesel, ten (ac to nerad priznam   ) fici precejen svizneji nez benzin, tam je to jednodussi
 ) fici precejen svizneji nez benzin, tam je to jednodussi

Jazyk v poho, človek si zvykne... svokrovci tam v okolí majú chalupu ( 30 km odtiaľ ) a tých susedov, čo tam majú by som so žiadnymi nemeniltomask píše:Je tam jsem byl v létě ale nemám Z ale AL a asi i jiné auto jak si viděl
Jazyk jakým mluví ve V. Mederi (Mederovi) mně málem zabyl

a nelekni se zaberu uz od dva a pul
 a nelekni se zaberu uz od dva a pul 
Jo jazyk v pohodě, já jenom sjem chtěl říct že to vypadá fakt komicky když maďar mluví slovensky (to jejích skloňování je super) proti lidem jaké koly národnosti nemám problém.smire666 píše:Jazyk v poho, človek si zvykne... svokrovci tam v okolí majú chalupu ( 30 km odtiaľ ) a tých susedov, čo tam majú by som so žiadnymi nemeniltomask píše:Je tam jsem byl v létě ale nemám Z ale AL a asi i jiné auto jak si viděl
Jazyk jakým mluví ve V. Mederi (Mederovi) mně málem zabyl

Ale ani tá intonácia nie je na zahodenie
  Ale ani tá intonácia nie je na zahodenie 

Polgari píše:ja som siel na felde 170 a som som myslel, ze uz vzlietnem kazdu chvilubtw ... ja som skusal raz na normalnej ceste a pri 180 som sa uz bal tak som pustil nohu
ale slo by to aj o dost viac si myslim
 som raz siel na felde dolu kopcom 160 a uz by som to neopakoval
 som raz siel na felde dolu kopcom 160 a uz by som to neopakoval   
  nieze by bol Cruze zly za tie $$).
 nieze by bol Cruze zly za tie $$). možná se tam někteří učastníci poznají nebo aspoň své Auta.
 možná se tam někteří učastníci poznají nebo aspoň své Auta.

a maximum je keď autobus idúci 92km/h predbieha kamión ktorý ide 90km/h vám poviem že zo 180 až 200km/h dobrzdiť na tých 90 nie je žiadna sranda
 a maximum je keď autobus idúci 92km/h predbieha kamión ktorý ide 90km/h vám poviem že zo 180 až 200km/h dobrzdiť na tých 90 nie je žiadna sranda   a potom polícia tiež nie je zhovievavá poznám to všetko za 4roky čo mám vodičák už niečo vyše 600eur išlo do štátnej pokladnice aspoň že nemáme body ako v česku
 a potom polícia tiež nie je zhovievavá poznám to všetko za 4roky čo mám vodičák už niečo vyše 600eur išlo do štátnej pokladnice aspoň že nemáme body ako v česku  

to by som mal vodičák viac v čistiarni ako u seba
 to by som mal vodičák viac v čistiarni ako u seba  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |