tomask píše:Přesně jak piše Lukin, před rokem jeden na podzim byl u Olympie a přijelo nás 5.
Brňaci se moc neukazali
čekal jsem více Brňáků ale i tak to bylo super,bezva pokec.
Pokuď si dobře pamatuji tak jsme překonali Slovenský minisrazík
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
tomask píše:Nj, Brňaci tam byli jenom 2 pokud se nepletu.
Ale musím říct že to bylo super
noo Arendal a Ládinek,potom Scorpion,já s mámou a ty
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Dnes opět Praha kavčí hory, ale ani jednoho Orlíka jsem nepotkal, ale několik Cruziků ano. Dokonce jsem vedle jednoho modrého krasavce jel od štvanice až k muzeu. Krásně pomalu jsme se vedle sebe prodírali zácpou
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS Favorit 136 LS Hyundai Lantra combi 1,6 16V Peugeot 307SW 2Hdi Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní) Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Ty jsi ze Zlína Kámoš se mi do zlína oženil. Vzal si dceru majitele autosalonu Opel, ale už se rozvedl a ve Zlíně zůstal [/quote]
No pracuju tam dlouho, kousek od Oplu. Zlín je dědina, ho beztak znám od vidění M[/quote]
Fachčí jako instalater-topenář a jmenuje se Jarda[/quote]
Notak toje jasný, tohoz nám!!! M http://www.youtube.com/watch?v=8x6YXtd5vG4
tomask píše:Přesně na toho Jardu jsem si spoměl, Maska trefil jsi se
Jóóó Jajda toje ikona M
tak tetka jste mě pobavili
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Maska35 píše:Ty jsi ze Zlína Kámoš se mi do zlína oženil. Vzal si dceru majitele autosalonu Opel, ale už se rozvedl a ve Zlíně zůstal
No pracuju tam dlouho, kousek od Oplu. Zlín je dědina, ho beztak znám od vidění M[/quote]
Fachčí jako instalater-topenář a jmenuje se Jarda[/quote]
Notak toje jasný, tohoz nám!!! M http://www.youtube.com/watch?v=8x6YXtd5vG4[/quote]
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS Favorit 136 LS Hyundai Lantra combi 1,6 16V Peugeot 307SW 2Hdi Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní) Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)