Rudolf Š. píše:no to nééé ať je sranda s natahováním kabelů
se s Ládou pos....
no to asi jo pár do kabiny pár na napájení, pár do mlhovek, přeji příjemnou zábavu
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
ty stále provokuješ nebude to třeba ke klimatizaci na druhé straně to máš taky
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Rudolf Š. píše:jj někde tam je, já se ptal známýho mechanika a říkal že je to od mlhovek
to se mi nezdá,tetka jsem byl zase ještě dole a podle tvé fotky bych to tipl na klimu,ten koektor je strašně daleko od mlhovek
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Rudolf Š. píše:on má dlouhej kabel, dneska pod to vlezu
já vím ale proč by ho dávali takhle daleko,ten konektor bych čekal spíše za krytem mlhovek
hlavně to nafotit,až příjdu z práce,tak juknu na to
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
mmmmmmmmmm, chce to registraci od mlhovek to být může, pod nárazník to není kde chytit, ve středovým sloupku je i konektor na zásuvku co je od vyšší výbavy, ten dám skrz monitory na opěrky, ta kabeláž bude asi stejná u každýho avea, akorát konektory nebudou zapojený.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke