Mas to pekne.Vymenil by som kolesa.Vyzeraju ako z konca 90 rokovPeca píše:Kukni se na moje skolni stranky o nexii...

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Mas to pekne.Vymenil by som kolesa.Vyzeraju ako z konca 90 rokovPeca píše:Kukni se na moje skolni stranky o nexii...
hele, frajere, dej si bacha na hubu, ty kola kupoval Peca ode mekaso píše:Mas to pekne.Vymenil by som kolesa.Vyzeraju ako z konca 90 rokovPeca píše:Kukni se na moje skolni stranky o nexii...
Víš to je problém....některým lidem jde o to aby auto dokonale vypadalo, jiným jde o to aby nějak rozumně fungovalo....proto jsem ušetřil a nekoupil jsem si nový elektrony, jaký by se mi libili, ale jety...kaso píše:Mas to pekne.Vymenil by som kolesa.Vyzeraju ako z konca 90 rokovPeca píše:Kukni se na moje skolni stranky o nexii...
Ja som pozeral tie Mc lerenove foto a ma to moc pekne vsetko nafotene, ze si trufam povedat, ze stredne zdatny mechanik by podla tych fotiek dokazal zlozit nexiacky motorJRD McLAREN píše:No kua .
tyzden roboty...
vymenit gulaaky, tlmic, brzdy porobit...
viac na http://ba.zsvs.sk/dohc/naprava
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |