Petře není to snad jedno jestli je tam auto ze značkou Daewoo či Chevrolet, ale snad důležitější je to, že je to pro všechny lidičky tohoto fóra a to je snad důležitější
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
A co by jsi chtěl, když to pořádá AVEO fan club a Chevrolet club. A já vůl si až do dneška myslel, že je to akce Daewoo/Chevrolet fóra Můžeme být rádi, že nás Daewáky tam možná i pustí
Manín naštěstí pořádá MiPo s Dacií
Scorpion.11 píše:Takže Daciaclub? Proč né. Já s tým žádný problém nemám Hlavně, když tam bude dobrá partie lidí a je mi jedno s jakou značkou auta tam kdo bude
Ne Dacia club, ale MiPo. On do toho žádný club tahat nebude :lol: (a doufám, že ani nikdo jiný )
A co by jsi chtěl, když to pořádá AVEO fan club a Chevrolet club. A já vůl si až do dneška myslel, že je to akce Daewoo/Chevrolet fóra Můžeme být rádi, že nás Daewáky tam možná i pustí
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
No já si naivně myslel,že to je Daewoo & Chevrolet sraz,ale jak tak koukám,tak Chevrolet už vytlačil Daewoo. :(Takže se musím omluvit,ted koukám,že tam je Daewoo a Chevrolet,takže se tímto Lomgimu omlouvám.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Vite co ja sa snažím pozívať na akciu čo najviac ludí a snažím sa pre to niečo urobiť, ale ked sa Vám to nepáči tak sa na to možem kludne aj vykašlať, A robte si čo chceťe.. Možme urobiť kludne aj sraz klubu dôchodcov a sadneme do kruhu a budeme háčkovať.
A momentálne mám sto chutí sa na všetko vykašlať a zostať doma..
A Aby bol klud tak tie pozvanky so chevroletmi som zmazal
Naposledy upravil(a) lomngi dne ned kvě 13, 2012 17:35, celkem upraveno 1 x.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Scorpion.11 píše:Takže Daciaclub? Proč né. Já s tým žádný problém nemám Hlavně, když tam bude dobrá partie lidí a je mi jedno s jakou značkou auta tam kdo bude
Ne Dacia club, ale MiPo. On do toho žádný club tahat nebude :lol: (a doufám, že ani nikdo jiný )
Vojta ,možeš byť kludný na Maníne ti už zavádzať nebudem..
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Vojta ,možeš byť kludný na Maníne ti už zavádzať nebudem..
Lomgi neblbni,spískal jsem to já a znovu se ti omlouvám!!!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz