Ahoj.
Snad mě nikdo ne ukamenuje ,ale měl bych otázku zda by jste chtěli někdo trička, polokošile Chevrolet v modré barvě a pár triček na oslavu vítězství ve WTCC victory, kšiltovky wtcc, dále bych mohl vzít spreje proti kunám kdo by měl zájem velice učinná pomoc,nebo co velice používám a doporučuji koncentráty do ostřikovačů.. zítra bych sem u mýstil fotky a ceny k jednotlivým trikům. kdo by měl zájem napište mi. ať znám počty a jaké velikosti bych měl vzít na sraz. ceny ponížím pro členy klubu jak jen to půjde. Děkuji...
p.s nechci s toho dělat burzu, ale myslím že by to mohlo oživit trochu sraz. Ale jen za předpokladu že by jste něco takového chtěli.. Jelikož toho prodávame celkem dost. tady by jste to měli bez poštovného
tady dávám odkaz na věci které přivezu.
http://www.autosalon-schromm.cz/p/nove_ ... kladem/133
ceny které budou jiné pro sraz tady napíšu kód zboží a vedle cenu.
Z11CHEVTC kšiltovka -----350 Kč. ------18ks
Z11CHEVCPS polo košile ----- 550 Kč.--- 18ks
Z11CHEVTPS polo košile wtcc 2011 ----630 Kč.
Z11CHEVTTS triko wtcc krátký rukáv ----- 400 Kč.
3683 dámské triko ---------160 Kč.
Kdo si koupí Z11CHEVCPS + Z11CHEVTC dostane navíc slevu 30 Kč. na čepku.
Velikosti a počet kusů podle našeho E-shopu.
Prosím nepištemi objednávky na oblečení k tomu jsem to nezakládal jen jestly bude zájem o tyto věci. nemohu zařídit takto abych vaše objednávky správně vyřídil.. věci budu mít u sebe kdo si mě najde a připomene se vydám mu za penízky

oblečení o které si řekne. nebo i jiné produkty co budu mít sebou.. jako jsou kuní spreje velice prodávané a koncentráty do ostřikovače normfest...
Děkuji za Pochopení..
P.s Vaš zájem mě velice těší. a už v dnes se těším na příští kolekci kterou vám poskytnu na výběr...