Napada vas neco? Zadne problemy pri jizde znat nejsou, jen ten zvuk

Moderátor: Blue Lanos
Na destickach mam najeto 4 tisice, kotouce mam taky liznuty pred 4 tisici km, jeste to lozisko, ale to me ani nestras, protoze to dela skoro vzdycky jen kdyz zatacim doleva a tak je na prednim levym kole lozisko davany tesne pred vanocipalikx píše:Zkusil bych se podivat na destičky a nebo kotouče Jestli tam neni nejaka hrana od rzi nebo tak něco.nebo to alespon zvednout a zatočit kolem jestli třeba ložisko.Jinak nevim když to neslyšim.
Jo to je presne ono, dela mi to jen pri nizzsi rychlosti a zatoceni doleva, nejvic je to slyset, kdyz treba v mirne zatacce radim z jednicky dvojku, v momente kdy je seslapla spojka, ale jak mi rekl mechanik, co se divim po zime a tech dirach, tak to neresim, at si hlavu lame on, v brzske dobe to dostane do pozouruMareman píše:No mě se občas děje něco podobnýho, něco jako zvuk vrzání něčeho o něco při zatáčení volantem. Bál jsem se, že je to servo, ale dělá to i při vypnutým motoru, tak snad ne. Dělalo mi to větinou při hodně nízké rychlosti, třeba při pojíždění na parkovišti a točení volantem. Teď už jsem si toho ale asi tejden nevšiml
No ještě že neřek to co ti chytráci co nemají rádi naše miláčky: "Co bys chtěl od korejce"?Akri píše:Jo to je presne ono, dela mi to jen pri nizzsi rychlosti a zatoceni doleva, nejvic je to slyset, kdyz treba v mirne zatacce radim z jednicky dvojku, v momente kdy je seslapla spojka, ale jak mi rekl mechanik, co se divim po zime a tech dirach, tak to neresim, at si hlavu lame on, v brzske dobe to dostane do pozouruMareman píše:No mě se občas děje něco podobnýho, něco jako zvuk vrzání něčeho o něco při zatáčení volantem. Bál jsem se, že je to servo, ale dělá to i při vypnutým motoru, tak snad ne. Dělalo mi to větinou při hodně nízké rychlosti, třeba při pojíždění na parkovišti a točení volantem. Teď už jsem si toho ale asi tejden nevšiml
No já upřímně řečeno kdybych teď znovu kupoval autí........tak koupím Lanose znovu. Když to porovnám s feldou, kterou bych za tu cenu měl shnilou a bez výbavy........tak se mě zmocní pocit štěstíAkri píše:To by nikdy nerekl, nerika to o zadnych autech, naopak tvrdi, ze mame krasne jednouducha auta, ktera se krasne opravuji, vsude krasnej pristup, radost prej na tom delat.
Nejdriv delam servis plynu, pak to jde k nemu, takze pak to tu urcite napisu, protoze tam mam jeste jednu zavadu, kterou jsme tady resili
WOW tak to sme dvajaMareman píše:No já upřímně řečeno kdybych teď znovu kupoval autí........tak koupím Lanose znovu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |