http://www.sport.cz/hokej/ostatni/clane ... tml#hp-sez
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Nechápu proč ho kritizujete - je už starej / sice mu to stále hraje/ ale táta mu řekl musíš dělat prachy dokud to jde... můj názor - já mu to nezazlívám.... i kdyby dělal nejblbější reklamu na světě - tak proč ne...Scorpion.11 píše:Je tu chudáček, když musí ze sebe dělat pokaždé takového vola v reklamě
Nevím, proč Jágra odsuzuješ za reklamu - on ty prachy nepotřebuje. Všechny prachy z reklamy jdou do kladenskýho hokejeladinek píše:Chudák Jágr musí už dělat i reklamy, aby si udržel životní laťku, to mě pobavilo
naprosto souhlasímScorpion.11 píše:Tak pokud Jágr byl ještě jako hasič či poslíček pizy to jsem ještě bral, to aspoň mělo nějakou hlavu a patu, ale teť toho supermana, no nezlobtese, ale to fak je už mocAle každého věc jak se ukazuje a co je vše schopem dělat. Jinak Kraus o tom už raděj ani nemluvit
![]()
šikula jen tak dálejsmire666 píše:V lamačskom Tescu mali vystaveného Cruza HB a Orlando.
Obe fára dostali po letáčiku za stierač![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |