Musím změnit názor na modrý Aveo. Nikdy se mi ta barva na něm nelíbila, protože ty tři kusy co stávají u práce nic moc, ale to tvoje krásný, naleštěný to je pecka
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
kola hezký,jen by to chtělo opravdu 15ctky nebo snížit jinak super práce
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Rudolf Š. píše:taky jsem si říkal že to je vysoký jak koza v Lednu už budou 15ky a snížení snad taky
letos budou drahé Vánoce tak jako u mě
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Rudolf Š. píše:to ne vánoce to si udělám radost sám
koukám než dovršíš 18let tak z toho bude super kára jen tak dál já budu v létě dělat centrál a ještě elektriku na stahování okének vzadu,asik to dopadne tak že to sfouknu s tebou více rukou urobí toho více a ještě něco vymyslíme na tvé
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Rudolf Š. píše:to ne vánoce to si udělám radost sám
koukám než dovršíš 18let tak z toho bude super kára jen tak dál já budu v létě dělat centrál a ještě elektriku na stahování okének vzadu,asik to dopadne tak že to sfouknu s tebou více rukou urobí toho více a ještě něco vymyslíme na tvé
super kára nevím , ale snad mi to vyjde peníze mám domluvený a chce to ještě nápady
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin