Moderátor: Blue Lanos
Heh, moje tlmice maju 5 rokov a 70 tisic, ale su v horsom stave. Zeby to bolo tym, ze 90% km bolo najazdenych po Tankodrome na DunajiBlue Lanos píše:thx guysPrave preto som sa pytal lebo auto ma skoro 7 rokov a tlmice uz teda nieco pamataju takze uvazujem o vymene. Brzdy som si myslel, ze su este ok lebo ja dost brzdim motorom aspon sa snazim takze sa to prejavilo v dobrom slova zmysle
No, pri silnejsom brzdeni to rozochvieva volant, pocut hukot v rytme otacania sa kolies a citim slabe "narazy" do brzdoveho pedalu (vzdialene to pripomina aktivovane ABS na klzkom povrchu).Blue Lanos píše:ako to pocitujes?
Pred vianocami robili celkovu "generalku" brzdovej sustavy v PN. Ci mi tam dali nove, to som sa nepytal. Ale predpokladam, ze su profesionaligoror píše:a brzdove platnicky mas dobreeeeee??????????????
No, este som neprezuval, budem asi na buduci tyzden. Tak sa na to pozriem.goror píše: ked budes prezuvat tak si to pozri aj sam ,celkom pekne to vidiet
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |