ladinek píše:to jsou tapecíry ne ? co s nima budeš dělat ? nějak mi to uniká
jj Ládi máš pravdu,ze začátku mě to také nedocházelo ale pak jak jsem je měl doma tak jsem našel rozdíl a v tom že tyhle jsou na el. ovládání okýnek a ty naše nee takže to budu překopávat
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
i předek + ještě osvětlení a hlavně repráčky do zadního tapecu místo původní dirky na kličku
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
ladinek píše:Na ty vy... tam jsou úplně zbytečný když máš v platu vzádu, fakt věř mě to bude akustickej zkrat jak prase
jen majinký aby zadělali díru po kličce
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
ladinek píše:No jo , ale na co je napojíš ? nemůžeš zapojit na jeden výstup dva, sníží se výkon, to bych udělal nějakou krytku nebo tak
to se bude muset pořešit nebo jsem uvažoval tam dát ,,lampičku´´ nějaké osvětlení
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
lomngi píše:Chlapci čo vy na to? sedelo by to k mojej farbe auta???
vypadá to zajímavě mohlo by to sedět skus to spravit ve photoshopu
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Přesně už se to tu mnohokrát řešilo a to i v sekci Cruze je debata, ale jsem zastáncem zlatého kříže a né přelepováním jakýchsi paskvylů a zmršení znaku a značky:PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
Scorpion.11 píše:Přesně už se to tu mnohokrát řešilo a to i v sekci Cruze je debata, ale jsem zastáncem zlatého kříže a né přelepováním jakýchsi paskvylů a zmršení znaku a značky:PP:
Tak ste ma naštvali.!!!!! Po Olšovci to dám dole ten znak a dám potiahnuť 24 karatovim zlatom. A bude kľud. Na Olšovec to neurobím lebo by ste mi to zobrali.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb