Rudolf Š. píše:Bál jsem se, ale s těží se přiznávám mě bude 17 doufám že mě na Olšovci neukamenujete
Rudo to myslíš vážně??a co avejko,to je koho,nebo taky je fiktivní
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
lomngi píše:určite nie.. Nie si jediný 17 ročný jeden z nás vodičák dostal pred 2 mesiacmi ako 17 ročný. Medzi námi na veku nezáleží.či je to dieťa mládež či dôchodca to je jedno. Veď sme Aveaci.!!! A kto je viac????
tak to jsem rád, hned se cítím lépe
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Rudolf Š. píše:Bál jsem se, ale s těží se přiznávám mě bude 17 doufám že mě na Olšovci neukamenujete
To nevadí. Šak to je dobré žee sú tu mladý ako mi. Presne ako povedal lomngi aspon bude mat aveofunclub budúcnosť".
Jenže jsem tu skoro rok a řekl jsem to až teď
dnešek je vážně na panáka jj Lomngi má pravdu aspoň je tu vidět budoucnost
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Rudo to myslíš vážně??a co avejko,to je koho,nebo taky je fiktivní
Aveo patří mamce, ale hraji si s ním já
omlouvám se za šok
néééé v poho a já si myslel že mě už nic nepřekvapí,tak doufám že dorazíte s mamkou na Olšovec
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
ladinek píše:pak tě ještě na Olšovci hodí do rybníka a jsi jejich
to jako mě?
koho jiného
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark