ty lišty dodělám v týdnu + ještě další plastíky,toto je jen začátek.
Budu muset použít nějaký dobrej alarm aby se mě nechtěli vloupat do auta
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Ladi přesně ták,naši dobře opálení spoluobčané ještě by za to vytěžili těžký peníze
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
jak se to leskne zlatem tak to je konec,to už neviděj nic jiného než jak to zpeněžit
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Je to docela zaujímavé ale každopádne to treba zladit so zbytkom . No podla mna, niekedy menej je viac a mne sa to už zdá trochu preplácané, ale to možno len mne. Podstatný je predsa len tvoj pohlad. Ale držím palce a verím, že to dovedieš k dokonalosti
ono až to bude komplet hotové tak to zase bude i jinak vypadat
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
V tom s tebou úplne súhlasím a možno keby si to potiahol celou stredovou konzolou až medzi sedadlá, by to bolo také kompaktnejšie a aj viac okulahodiace. No neviem ako to mieniš dorábat, tak neviem ani poradit.
Jarik píše:V tom s tebou úplne súhlasím a možno keby si to potiahol celou stredovou konzolou až medzi sedadlá, by to bolo také kompaktnejšie a aj viac okulahodiace. No neviem ako to mieniš dorábat, tak neviem ani poradit.
Jariku přesně tohle chcu udělat,kompletní středová ulička prostě i mezi sedačkama to půjde vem a do zlaté aby to byl jeden celek
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark