Vojto asi neumi cist a nekterym je to potreba vysvetlit polopaticky LOPATOU PRES HLAVU!Vojta píše:Prosím pražáka i "náplavu", aby nedělali v přihlašovcí sekci bordel a svoje OT příspěvky odstranili. Díky.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Vojto asi neumi cist a nekterym je to potreba vysvetlit polopaticky LOPATOU PRES HLAVU!Vojta píše:Prosím pražáka i "náplavu", aby nedělali v přihlašovcí sekci bordel a svoje OT příspěvky odstranili. Díky.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Scorpion.11 píše:Matýzkáři už dělají náborKaždý matýzkář dobrý

... až nedávno kolego " Scorpione " bylo ztraceno prvenství v účastech Matízků na srazech
 ... až nedávno kolego " Scorpione " bylo ztraceno prvenství v účastech Matízků na srazech   a to snad tím, že došlo k rozmnožení verze AVEO - které zřejmě bude mít i letošní
 a to snad tím, že došlo k rozmnožení verze AVEO - které zřejmě bude mít i letošní   prvenství. Ach jo ...
  prvenství. Ach jo ...   už je nás těch skalních Matízkářů nějako poméně
  už je nás těch skalních Matízkářů nějako poméně   Ale hlavně že o sobě víme
 Ale hlavně že o sobě víme   všechny Vás klucííí a dívenky zdravíme a těšíme se na účast
 všechny Vás klucííí a dívenky zdravíme a těšíme se na účast  
 Naposledy jsem tam byla jako děcko.
 Naposledy jsem tam byla jako děcko.

Vojtíšku,tak se tak nerozciluj,asory za o.t.

cožePetr S. píše:No hlavně hledej Jedovnici a ne Olšovec,jinak skončíš u Přerova,jako někdo s modrým Matizem.

Né nebojte mám to 30 km od domu do Jedovnic, jen musím najít správnou odbočku k rybníku
 Né nebojte mám to 30 km od domu do Jedovnic, jen musím najít správnou odbočku k rybníku  
Veru loni jsem jel až jsem dojel do prostředka jedovnice a tam jsem se musel optatVeruli2 píše:Neučte orla lítatNé nebojte mám to 30 km od domu do Jedovnic, jen musím najít správnou odbočku k rybníku

ještě že se na to můžu dva měsíce psychicky připravovat.
 ještě že se na to můžu dva měsíce psychicky připravovat.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |