Strešný nosič
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Strešný nosič
Nazdar borci, tak som tu zas. A opäť niečo potrebujem. Neviete o niekom (najlepšie z NR), kto by mi požičal(povedzme za polatok) na niektorý výkend striešku? Kupovať mi je zbytočná, keďže by som ju nevyužil. Aj toto je výnimočný prípad.
- Reklama
Re: Strešný nosič
AK prides do MT poziciam
Tmavo zelena metalizaNexia 1,5 8V 55kW Tmavé fólie Chromolux,modro ladeny interier. Xenóny 6000k.
ha ha ha a tak sme sa snazili pomoct !!!!! no co uz ked nechces ...
Tmavo zelena metalizaNexia 1,5 8V 55kW Tmavé fólie Chromolux,modro ladeny interier. Xenóny 6000k.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Srandu si nerobím, jen jsem Ti sdělil, že nosič mám a rád půjčím. Jak s touto informací naložíš je na Tobě. Spousta Slováků jezdí do ČR pracovat, třeba máš v Brně kamaráda, který by Ti to přivezl.... copak já vím. Očekával bych odpověď v jiném duchuIvan Zima píše:To si chlapci robíte srandu??? Hádam nepôjdem do Martina alebo do Brna a naspäť do Nitry aby som si na jeden výkend požičal nosič!

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ivan píše:Srandu si nerobím, jen jsem Ti sdělil, že nosič mám a rád půjčím. Jak s touto informací naložíš je na Tobě. Spousta Slováků jezdí do ČR pracovat, třeba máš v Brně kamaráda, který by Ti to přivezl.... copak já vím. Očekával bych odpověď v jiném duchu
Škoda, že tá moja odpoveď vyzerá tak zle. Tak som to nemyslel!!!! Samozrejme, že ďakujem všetkým za ochotu
caute, neviete niekto mi na rychlo povedat ci pasuje na nexiu stresny nosic z fabii? su nastavovatelne? alebo len na konkretny typ auta? este som nikdy nepouzil nosic
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Nepasuje!!!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.