RAKETAAAAAA

Nový nástupce Matize zde nesmí chybět

Moderátor: Blue Lanos

Uživatelský avatar
PeterF
Příspěvky: 277
Registrován: úte bře 16, 2010 07:59

Re: RAKETAAAAAA

Příspěvek od PeterF »

Ahojte ,
mrzi ma ze som sa dlhsiu dobu neozval ale prezil som si par zmien co sa pracovneho aj osobneho zivota tyka a toho casu nebolo tolko ako by som dufal.
Co sa nasho sparkysa tyka taha mu na 45000km a ideme na tretiu prehliadku.Auto poslucha az na par veci ktore dufam poriesim v ramci garancie ( nejde mi otvarat kufor klucom a blbnu parkovacie senzory )
Trosku nemilo ma prekvapilo spravanie auta v zime ked bolo neuveritelne citit zatuhnute zadne tlmice auto skakalo po ceste jak strelene pre cloveka sediaceho vzadu to bolo skoro neznesitelne...ale je pravda ze teploty tento rok boli fakt extrem.
Inak mame novinku dal som ocalunit volant , mame tu taku sikovnu pani co sa tym zivi a vysledok je neskutocny....casom nafotim.
Tuto zimu ma opat potesili pani z AUTOTIPU v Ziline ked so mna urobili uplneho debila.Prisiel som tam s nefungujucim ostrekovacom tak ma odpalili ze nech tam necham auto vraj je to zamrznute...jasne ja som uplny debil a nenalial som si tam kvapalinu do -40
Nakoniec som doma nasiel poistku ktora sa toho tykala a opravil som si to sam sa par minut...takze dakujem AUTOTIP ako sa hovori ide ti karta :)
Som rad ze som opat tu a ze sa uvidime na nejakom najblizsom stretku...
CHEVY SPARK 1,2LT biely
Reklama
 

Uživatelský avatar
tomask
Příspěvky: 3240
Registrován: ned led 02, 2011 16:36
Bydliště: Praha

Re: RAKETAAAAAA

Příspěvek od tomask »

Tak hodně šťěstí do "nového" života.
No to víš všude se najdou šikovní mechanici -P
Carthell Prg
Uživatelský avatar
PeterF
Příspěvky: 277
Registrován: úte bře 16, 2010 07:59

Re: RAKETAAAAAA

Příspěvek od PeterF »

Dakujem.S mechanikom mas pravdu ale tentokrat mam moznost to sledovat aj zo zakulisia takze sa budem spravat trosku inak. :o)
CHEVY SPARK 1,2LT biely
limach
Příspěvky: 28
Registrován: čtv zář 30, 2010 12:13
Bydliště: Olomouc

Re: RAKETAAAAAA

Příspěvek od limach »

Ahoj, tak my máme zatím naskákáno (99% po městě) nějakých necelých 10 tis. km po cca roce a půl provozu. Zatím vše funguje, občas se ozve nějaký lehký pazvuk v autě od plastů, občas nějaký kvalt dobře nezapadne, ale jinak vše OK. I denní zimní provoz při teplotách okolo -20°C bez nejmenších problémů. Snad to tak vydrží co nejdéle -i
Chevrolet Spark 1.2 LS Plus, green cocktail
Alfa Romeo 159 Sportwagon 2.2 JTS TI, Alfa Rosso
Odpovědět

Zpět na „SPARK“