Moderátor: Blue Lanos
To teda jjjo, nastupovanie do orlíka je OKiklm121 píše:Pri týchto autách podľa mňa nejde ani tak o tých kvázi 7 miest, ale o to pohodlné nastupovanie
Přesněsmire666 píše:Takže ak tak niečo možno ani nie väčšie ale určite vyššie, však?
To skoro vyznělo že chceš si koupit OrlandoIvo R. píše:Jj kombik je krásné auto, ale jak již tady zaznělo, jedná se o pohodlné nastupování. To víte, již nejsem nejmladší![]()
smire666 píše:Akurát treba také Silverado, príp. Suburban nechať doviezť
Orlando jsem měl "na testování" hned , když přišli prví kusy do prodeje (tímto děkuji PivsonoviPoky Ul píše:To skoro vyznělo že chceš si koupit OrlandoIvo R. píše:Jj kombik je krásné auto, ale jak již tady zaznělo, jedná se o pohodlné nastupování. To víte, již nejsem nejmladší![]()
Ten Cruz ale vypadá pěkně to se musí nechat
![]()
![]()
No já se taky těšímsmire666 píše:Už sa teda tešíme, až ťa privítame medzi majiteľmi orlíkov...
Chlapi , však se taky těšímPoky Ul píše:No já se taky těšímsmire666 píše:Už sa teda tešíme, až ťa privítame medzi majiteľmi orlíkov...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |