Tak dneska jsem se ptal na první servisku u Dobrovolnýho v Jihlavě. Doba cca 1,5 hodiny, cena maximálně 3.500,-Kč. Radši přidal než aby jsme se pak dohadovali říkal. Mám si sám dolejt vodu do ostřikovačů, jinak ji automaticky lejou oni a platím za to.
A to důležitý: Ptal jsem se na to, že si asi donesu svůj olej, že to vyjde levněji. Bez problému můžu, ALE

do servisky mi dá speciální razítko, že olej byl můj vlastní a o jaký olej se jedná. Když pak budu mít prej něco s motorem, tak si můžu bejt jistej, že na to budou koukat a nebude se jim to líbit. Říkám, že si koupím ten samej, co tam lejou oni a stejně se mu to nelíbilo. Kde prej beru tu jistotu, že když ho koupím určitě někde na netu, že mi do té lahve nenalejou nějakej ŠIT a pak to povede k té zmíněné poruše např. Vidím to tak, že mi nezbývá než vzít olej jejich, ať mám klid a nemusím se ničeho obávat. To razítko v servisce nechci a co kdyby se fakt něco stalo, co pak????
Myslím si, že se ten nákup oleje docela rozmohl, tak to prostě začali řešit tím razítkem a mraky lidí (jako já) se leknou a olej koupí od nich.