Díky

Moderátor: Blue Lanos
Paráda. Takže jsem drátek schoval aby neplandal. A hezky počkám na jaro. V +5C co na garáži mám se s tim dělat nebudu.Mikeš píše:Filtr vyměň za nový,stojí okolo stovky.Někteří výrobci mají na tom filtru přípravu pro konektor.
A pokud tam neni,tak z kousku drátu,očka a pružného plíšku si to vyrobíš sám.
A když tam žádné ukostření nebude tak se určitě taky nic nestane
Aha, jsem myslel že tam je stabilní tlak. Tudíž vyjezdím nádrž, hodím na zvedák a zkusím vyměnit. Snad to bude jednoduchéMikeš píše:Když máš dírku v palivovém filtru tak se té spotřebě nediv.
Za chodu motoru je ve filtru docela slušný tlak,takže to z něho nekape,ale spíš stříká.
Takže na sto kilometrech můžeš klidně těma dvěma litry benálu navíc kropit vozovku=vyměnit co nejdříve.
Magnet172 - tak nějak nechápu tvůj výpočet spotřebyMagnet172 píše:Paráda. Takže jsem drátek schoval aby neplandal. A hezky počkám na jaro. V +5C co na garáži mám se s tim dělat nebudu.Mikeš píše:Filtr vyměň za nový,stojí okolo stovky.Někteří výrobci mají na tom filtru přípravu pro konektor.
A pokud tam neni,tak z kousku drátu,očka a pružného plíšku si to vyrobíš sám.
A když tam žádné ukostření nebude tak se určitě taky nic nestane![]()
A když už jsem udělal vlákno. Mám na plnou nádrž najeto asi 340km po městě. Tj 340/35= 9,8l/100km. Sice jsem s tím jezdil po městě a jsou to moje první kilometry s ním, ale není to i na zimu nějak moc?
Co se Matesům líbí? Vysoké nebo nízké otáčky? Při dnešní ceně benzinu je každý litr dobrý.
na kratke trasy pod 3-5km a hlavne ked je sneh je to akurat. Mna to tiez kedysi prekvapilo ale je to takA když už jsem udělal vlákno. Mám na plnou nádrž najeto asi 340km po městě. Tj 340/35= 9,8l/100km. Sice jsem s tím jezdil po městě a jsou to moje první kilometry s ním, ale není to i na zimu nějak moc?
No jsou to právě bud krátké trasy a nebo naopak hezky po první tříde 110-130km/h Jsem si říkal že jsem moh koupit rovnou Mercedes S 2011 3.0 Diesel a jezdit za 6,8l kombimisojogi píše:na kratke trasy pod 3-5km a hlavne ked je sneh je to akurat. Mna to tiez kedysi prekvapilo ale je to takA když už jsem udělal vlákno. Mám na plnou nádrž najeto asi 340km po městě. Tj 340/35= 9,8l/100km. Sice jsem s tím jezdil po městě a jsou to moje první kilometry s ním, ale není to i na zimu nějak moc?
Ked bude leto, alebo bude teplejsie tak budes mat cca 7-8 litrov
a v lete na dlhe trasy(nad 30km) je realne 5-5,5 l/100km
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |