Taxi verze

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

vasa.prokop
Kontaktovat uživatele:

Re: Taxi verze

Příspěvek od vasa.prokop »

foto zkusím udělat zítra...

do torroly bych už v životě nešel....

torrola neumí zapínat taxu za jízdy, neumí ji vypínat za jízdy, myslím že dokonce ani neumí nastavit smluví cenu a navíc má paměť jen na 4 roky a kolik stojí nová asi víš. HALE má paměť na 12 LET !!!
a navíc se po 30 minutách nečinosti vypne a nenačítá prázdné kilometry

Navíc ti zloději v torrole chcou za každou stránku měsíčíní uzávěrky 20,- takže pří 3 autech a 12 měsících nás to stálo 720,-/ rok plus tam s tím člověk musel zajet.

U Tohohle nového mi to vyjíždí měsíční uzávěrky zadarmo a když ji náhodou omylem vyhodím, nebo se vytiskne špatně (třeba když dojde papír v taxametru) tak prostě zajedu do Ostravy, kde mi ho namontovali a oni mi ZADARMO vyjedou celý rok.

Takže jakmile nám postupně odejde paměť v torrolackych taxametrech, tak je prodáme a jdem do HALE

jinak montovali mi ho zde:

http://www.centrumtachografu.cz/
Reklama

verny

Příspěvek od verny »

vasa.prokop píše:foto zkusím udělat zítra...

do torroly bych už v životě nešel....

torrola neumí zapínat taxu za jízdy, neumí ji vypínat za jízdy, myslím že dokonce ani neumí nastavit smluví cenu a navíc má paměť jen na 4 roky a kolik stojí nová asi víš. HALE má paměť na 12 LET !!!
a navíc se po 30 minutách nečinosti vypne a nenačítá prázdné kilometry

Navíc ti zloději v torrole chcou za každou stránku měsíčíní uzávěrky 20,- takže pří 3 autech a 12 měsících nás to stálo 720,-/ rok plus tam s tím člověk musel zajet.

U Tohohle nového mi to vyjíždí měsíční uzávěrky zadarmo a když ji náhodou omylem vyhodím, nebo se vytiskne špatně (třeba když dojde papír v taxametru) tak prostě zajedu do Ostravy, kde mi ho namontovali a oni mi ZADARMO vyjedou celý rok.
Takže jakmile nám postupně odejde paměť v torrolackych taxametrech, tak je prodáme a jdem do HALE

jinak montovali mi ho zde:

http://www.centrumtachografu.cz/
Tak každopádně máš s torollou pravdu, ale když jsem začínal tak jinej dobrej taxametr nebyl. Ta 6ka je levnější než torollácká 4ka, je tedy o něco větší/širší/, ale záleží kam ho v autě dáš, proto jsem chtěl vidět tu fotku, a ještě jak to máš s tiskárnou?Jinak doufám, že mi ho rádoby mistři v Praze namontujou taky:), ještě by to chtělo srazit DPH a vyšel by za super peníze....
vasa.prokop
Kontaktovat uživatele:

tak fotky mám hotové, dám je sem odpoledne, bo sem si blbec nevzal do práce kabel na foťák.

Jinak ta tiskárna je umístěna v tom otvíracím "tajném" šuplíku za rádiem. je to termo tiskárna a je tak malá, že se tam krásně vleze...samozřejmě, že je v ceně taxametru.

"Ta 6ka je levnější než torollácká 4ka" ...to není pravda...Hale je možná o max. centimetr vyšší, ale je tak o3 cm kratší...alespoň dle mého odhadu.

říkám, jak dorazím z práce hodím sem foto
vasa.prokop
Kontaktovat uživatele:

Tak tady jsou ty slíbené fotky
Přílohy
tiskarna.JPG
tiskarna.JPG (42.62 KiB) Zobrazeno 3927 x
taxametr.JPG
taxametr.JPG (22.81 KiB) Zobrazeno 3927 x
schovana tiskarna.JPG
schovana tiskarna.JPG (51.21 KiB) Zobrazeno 3927 x
verny

Příspěvek od verny »

vasa.prokop píše:tak fotky mám hotové, dám je sem odpoledne, bo sem si blbec nevzal do práce kabel na foťák.

Jinak ta tiskárna je umístěna v tom otvíracím "tajném" šuplíku za rádiem. je to termo tiskárna a je tak malá, že se tam krásně vleze...samozřejmě, že je v ceně taxametru.

"Ta 6ka je levnější než torollácká 4ka" ...to není pravda...Hale je možná o max. centimetr vyšší, ale je tak o3 cm kratší...alespoň dle mého odhadu.

říkám, jak dorazím z práce hodím sem foto
Ahoj, chtěl jsem se Tě zeptat jak jsi pořešil tu rezervu, co jsem koukal tak dozadu za sedačky se nevejde, maximálně když bych otevřel tu přihrádku v podlaze a dal do ní dojezdovku, ale nevím jestli by to stačilo, chtěl bych to taky dát do plynu, takže kam s rezervou? Nějaký sady na lepení a takový kraviny na ty nevěřím.
vasa.prokop
Kontaktovat uživatele:

Tak rezervu mám umístěnou ve sklepě...

Co se týče té přihrádky tak tam se ti nějaká dojezdovka nevejde ani náhodou.

já prostě jezdím bez rezervy a když mám naplánovanou nějakou delší cestu, tak si tu rezervu prostě hodím do kufru.
verny

Příspěvek od verny »

vasa.prokop píše:Tak rezervu mám umístěnou ve sklepě...

Co se týče té přihrádky tak tam se ti nějaká dojezdovka nevejde ani náhodou.

já prostě jezdím bez rezervy a když mám naplánovanou nějakou delší cestu, tak si tu rezervu prostě hodím do kufru.
já teda nevim,ale za těch 7 let co taxikařim jsem píchnul asi 15x a všude možně, ve sklepě mi je na nic a docela často využívám všech 6 sedadel, takže v autě ji moc vozit nemůžu, já právě myslel, že by se vešla za ty sedačky když by se otevřela ta schránka na vercajk nebo na co to je, a ta dojezdovka není tak široká, zkusím někde sehnat rozměry, používal jsi už tu sadu?
vasa.prokop
Kontaktovat uživatele:

no párkrát jsem dofukoval.

Jinak když jezdím po Novém Jičíně, tak to není až takový problém, protože máme doma připravené náhradní auto a není problém zavolat domů, aby mi dovezli náhradní kolo.

Samozřejmě, když vezu lidi třeba do OV na vlak, tak si tu rezervu beru sebou. (takový hazardér zas nejsem :-) )

řešení by byla malá rakev na střechu. Takhle to občas mívám na naší Toyotě. takový zimní set (Rezerva, lopata, 2x řetězy a pytlík soli, popř písku, náhradní bunda, nějaké deky (letos je zatím tak pohodová zima, že nebylo potřeba dávat rakev.)
verny

Příspěvek od verny »

vasa.prokop píše:no párkrát jsem dofukoval.

Jinak když jezdím po Novém Jičíně, tak to není až takový problém, protože máme doma připravené náhradní auto a není problém zavolat domů, aby mi dovezli náhradní kolo.

Samozřejmě, když vezu lidi třeba do OV na vlak, tak si tu rezervu beru sebou. (takový hazardér zas nejsem :-) )

řešení by byla malá rakev na střechu. Takhle to občas mívám na naší Toyotě. takový zimní set (Rezerva, lopata, 2x řetězy a pytlík soli, popř písku, náhradní bunda, nějaké deky (letos je zatím tak pohodová zima, že nebylo potřeba dávat rakev.)
což o to, náhradní auto není problém, ale budit někoho ve 3 ráno mi nepřijde moc dobrý, to je prostě špatně, ta rezerva tam musí bejt, přece před každou cestou ven z města si nepojedu domu pro rezervu. zkusím ji tam dát, mám pocit, že ta dojezdovka by se tam mohla vejít.
vasa.prokop
Kontaktovat uživatele:

což o to, náhradní auto není problém, ale budit někoho ve 3 ráno mi nepřijde moc dobrý, to je prostě špatně, ta rezerva tam musí bejt, přece před každou cestou ven z města si nepojedu domu pro rezervu. zkusím ji tam dát, mám pocit, že ta dojezdovka by se tam mohla vejít.
Abych to uvedl na správnou míru....My jezdíme přes týden pouze do 10 večer (přeci jenom N.J. je malé město) a v pátek a sobotu jezdíme nonstop se 2 auty. A co se týče těch delších cest, tak se prakticky nestává (alespoň nám) že by přišel zákazník sedl si a řekl..."Praha letiště" a pod.

99.9% dálkovek máme předem domluveno, takže se na ně lze připravit.[/quote]
verny

Příspěvek od verny »

vasa.prokop píše:
Abych to uvedl na správnou míru....My jezdíme přes týden pouze do 10 večer (přeci jenom N.J. je malé město) a v pátek a sobotu jezdíme nonstop se 2 auty. A co se týče těch delších cest, tak se prakticky nestává (alespoň nám) že by přišel zákazník sedl si a řekl..."Praha letiště" a pod.

99.9% dálkovek máme předem domluveno, takže se na ně lze připravit.
[/quote]
tak to je ono, proto se mi to zdálo,promiň "nesmyslný", o víkendu by nebyl problém, ale v týdnu jezdíme v noci do půlnoci ve dvou, pak to dojíždí jeden, a to nejde bez rezervy, jinak se dělá dojezdová rezerva, jen originál a stojí 5.000,-- Kč, myslím, že by se tam vešla, pošlou mi rozměry a dám vědět.
čajda

Příspěvek od čajda »

Jedině box na střechu. :shock: :D

Pak dej vedet jak tam ta dojezdovka vleze. Taky planuji plyn, nechci likvidovat zadni sedačky a z te opravne sady mam taky nervy :(
Chevrolet Orlando 1,8 LT+ White
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther
vasa.prokop
Kontaktovat uživatele:

Tohle by mohlo být řešení:

http://www.nosice.com/autoboxy/kratke-d ... 78485.html

Je to jeden z nejmenších boxů co jsem našel.
milosh

Příspěvek od milosh »

Vaso, koukam na displej co ti to tam ta Frekvence preje? To jde z rds radia nebo odkud? Obcas ji taky posloucham ale nepreje mi nic u nas na severu :mrgreen:
vasa.prokop
Kontaktovat uživatele:

bohužel ten text na displeji se nepohybuje...zde asi soudruzi udělali chybu, ale kdyz zmacknes info tak tam ten text bude cely (alespon na Ceskem rozhlasu 2, nebo 3 např. když je tam nějaká povídka tak je tam od koho je, jak se jmenuje atd...)
Odpovědět

Zpět na „Orlando - Interiér a exteriér“