2,5 roku a měnili jen brdy kotouče a netěsnost chladiče
 2,5 roku a měnili jen brdy kotouče a netěsnost chladiče  jinak šlape jak hodinky
 jinak šlape jak hodinky 
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
 2,5 roku a měnili jen brdy kotouče a netěsnost chladiče
 2,5 roku a měnili jen brdy kotouče a netěsnost chladiče  jinak šlape jak hodinky
 jinak šlape jak hodinky 

Stačí si přečíst včerejší MF DNES, ona to ta rodinná auta mají asi dáno do vínku a přece se kupují a jezdí s nimi.milosh píše:Vy mate maximalne rok stary auta a uz resite tolik problemu a zavad?

A to jsem ani jedno auto nemel novy, kdyz za neco dam 400 papouchu pocitam ze 10 let mi to bude jezdit bez problem, no nebo aspon rekneme do 150t km.
 A to jsem ani jedno auto nemel novy, kdyz za neco dam 400 papouchu pocitam ze 10 let mi to bude jezdit bez problem, no nebo aspon rekneme do 150t km. Co se týká Orla, tak zatím jediná podstatná vada, kterou jsem zde četl, byla závada v motoru. Jinak jsou to prkotiny, které se objevují u každého auta.
 Co se týká Orla, tak zatím jediná podstatná vada, kterou jsem zde četl, byla závada v motoru. Jinak jsou to prkotiny, které se objevují u každého auta....nevidím v tom nič mimoriadne, je to bežné vychytávanie konštrukčných a montážnych chýb. Auto je ešte čerstvé, ono sa to ale zvykne zlepšovaťmilosh píše:Vy mate maximalne rok stary auta a uz resite tolik problemu a zavad?

Mám už 4. auto a s žádným jsem nebyl tak spokojen, jak s Kalosem. Kromě nového výfuku jsem po 8 letech nemusel na nic šáhnout.smire666 píše:...nevidím v tom nič mimoriadne, je to bežné vychytávanie konštrukčných a montážnych chýb. Auto je ešte čerstvé, ono sa to ale zvykne zlepšovaťmilosh píše:Vy mate maximalne rok stary auta a uz resite tolik problemu a zavad?
My máme orliká z Renocaru a fakt super jednáni lepší než ve škodovce.vetr.roman píše:A zase je tu Brnak.A kdo je prodejce?(BS nebo Renocar,a spokojenost).marwinn píše:Nosislav
KramarD píše:My máme orliká z Renocaru a fakt super jednáni lepší než ve škodovce.vetr.roman píše:A zase je tu Brnak.A kdo je prodejce?(BS nebo Renocar,a spokojenost).marwinn píše:Nosislav
Tolik ve¨ěcí co jsme dostaly zdarma by ve škodovce musely doplacet. Zatím jsme zaplatily jen auto jinak jsme nic neplatily. Třeba paket za 17000
zdarma to by jiná značka neudělala.

Kolik to bude stát a kdo bude platit odtah??? V televizi o odtahovkách, ABBA,žlutý andělé a podobných podvodnících dávali pořad, fakt super
 Kolik to bude stát a kdo bude platit odtah??? V televizi o odtahovkách, ABBA,žlutý andělé a podobných podvodnících dávali pořad, fakt super  Tak at jezdí zase
 Tak at jezdí zase 

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |