také se mě to nelíbí,já kupoval avejko se zlatým křížem a taky zlatý kříž nebudu měnit,to dodává autu šmrnc
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Tieto mračítka mi tiež moc nevonajú, ale každý máme iný vkus jak na mračítka, tak na krýž a ja to rešpektujem. Inak už premýšlam na prevarením kapoty nad maskou, miesto toho kusu plastu. Pozeral som na tube na AVEO G3. to je náš sedan s predkom od novšieho HB a celkom ti to je zaujímavé. To sa ale u nás nepredávalo, škoda . Podla servisného manuálu to má skelet rovnaký a diely by pasovali .
Jarik píše:Tieto mračítka mi tiež moc nevonajú, ale každý máme iný vkus jak na mračítka, tak na krýž a ja to rešpektujem. Inak už premýšlam na prevarením kapoty nad maskou, miesto toho kusu plastu. Pozeral som na tube na AVEO G3. to je náš sedan s predkom od novšieho HB a celkom ti to je zaujímavé. To sa ale u nás nepredávalo, škoda . Podla servisného manuálu to má skelet rovnaký a diely by pasovali .
kamaráde nad tým som už začal uvažovať asi pred 2 rokmi.
Spomínal som to už aj saammovi na zraze.
komplet dieli čo potrebuješ:
1- predná maska
2- predný nárazník
3- pár svetlometov predné
4 - pravý predný blaník
5- ľaví predný blatník
6-zaslepka blatníka pár
7-záslepka nárazníka alebo rám na mlhovky.
8 - predná kapota
0.5l farba+tak
3 din práce a klud.
! keď chceš vedieť cenu tak aj to presne rozpíšem samozrejme bez práce
Přílohy
aveo.jpg (110.47 KiB) Zobrazeno 3097 x
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb