Majitel se pry omlouva za ten spinavy motor, ale lepsi aspon tahle fotka nez zadna

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
To neni bila, ale stribrna, svitilo moc slunce. Taky by me to zajimalo, nejak jsem se zapomel zeptat. Jinak Michal az dorazi domu, jiste doda nejaky info. Ja se svezl sice asi jen kilak, ale jeste ted jsem zakloneny z toho zrychleniT-PK píše:Hmm,tak to jo,no...Heledte,co je to ta bílá část kousek za tím konusem?
Fakt takovy hardec,jo? Hmmm,tak tuhle nessi,bych chtel fakt videt na sprintech..milosh píše:To neni bila, ale stribrna, svitilo moc slunce. Taky by me to zajimalo, nejak jsem se zapomel zeptat. Jinak Michal az dorazi domu, jiste doda nejaky info. Ja se svezl sice asi jen kilak, ale jeste ted jsem zakloneny z toho zrychleniT-PK píše:Hmm,tak to jo,no...Heledte,co je to ta bílá část kousek za tím konusem?
T o je prave ta vaha vzduchu. Espero to tam uz nemelo. jinak nevim mne by zaklonilo neco jineho, treba dyz jsem jel Subaru Impreza WRX lezaty 2lt v serii 25O kobyl. Ale i s Nubirou mam nekdy dobrej pocit a to tam mam nejakejch 115 Kwmilosh píše:To neni bila, ale stribrna, svitilo moc slunce. Taky by me to zajimalo, nejak jsem se zapomel zeptat. Jinak Michal az dorazi domu, jiste doda nejaky info. Ja se svezl sice asi jen kilak, ale jeste ted jsem zakloneny z toho zrychleniT-PK píše:Hmm,tak to jo,no...Heledte,co je to ta bílá část kousek za tím konusem?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |