Vyhodil som vsetko co bolo hore za zadnymi sedankami pri zadnom okne a trochu som to prestaval. Inak tie sinus live hraju na 1s*

co vy na to?
Este planujem vymenit repro aj v prednych dverach ale nejako mi nezvysili peniazky tak az za mesiac

Moderátor: Blue Lanos
potreboval som ten stred nejako vyvisit a ybavit sa tak toho schodku co tam seriovo bol. Je to vyrezane z nejakeho lisovaneho dreva a ocalunene modrou kozenkou. /ta bude uz onedlho aj vo vyplnach dveri a uz je na laktovej opierke medzi prednymi sedankami a pri radiacej pakemilosh píše:Co to tam mas za tu desku???
pekne si sa vysantilAndy píše:potreboval som ten stred nejako vyvisit a ybavit sa tak toho schodku co tam seriovo bol. Je to vyrezane z nejakeho lisovaneho dreva a ocalunene modrou kozenkou. /ta bude uz onedlho aj vo vyplnach dveri a uz je na laktovej opierke medzi prednymi sedankami a pri radiacej pakemilosh píše:Co to tam mas za tu desku???/
nazivo to vyzera lepsieT-PK píše:Hmmm,zajimavé repra...Jen se mi tam fakt celkem nelibi ta fošna..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |