Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

Že aký fešák?! Vyzerá fakt super
  Že aký fešák?! Vyzerá fakt super  Vitaj medzi orlami, to je bomba, že auto miesto trákov...
  Vitaj medzi orlami, to je bomba, že auto miesto trákov... 

no sedia perfektne. Navyše skvele pasujú k farbe auta. Keď nezabudnem, nafotím...
  no sedia perfektne. Navyše skvele pasujú k farbe auta. Keď nezabudnem, nafotím... 

To já mám taky dvaKrtek píše:Já teda nevim ale ona se dá sedačka nějak vyprat ? Potahy beru jako základ (samosebně nějaký rozumně ladící k barvě auta). A od doby co máme malýho Vřískota, chápu jejich význam tuplem. Na Nubiře mam první potahy už během 144 tis km prošoupaný a lítaj z nich cáry. Nerad bych to viděl na sedačkách a řešil potahama potom.

takže mě ty potahy asi neminou
  takže mě ty potahy asi neminou  
...no musim suhlasit.. napriek tomu, ze dieta vozim v aute uz 3 roky, nikdy som neriesil problem spinavych sedaciek ... nepotreboval som ich v Leganze, nepotrebujem ich ani teraz v novom.. a to nemozem povedat, ze by krpata bola nejak velmi cistotna.. ale cez detsku autosedacku sa to na sedadlo skratka nedostane.. vsetko skonci na tricku, na detskej sedacke, na nohaviciach atd.Hanzy píše:Me nejak unika logika davat na sedadla nejake hadry a schovavat pekne originalni sedadla ktere ladi s interierem.
Muj nazor je na tohle takovy ze si uziju krasnych novych sedadel a potahy at si da nekdo jiny nebo ja sedadla za dobu uzivani neznicim a kdyby tak pak dam az krasne nove potahy
 A ak uz k nehode u niekoho dojde, staci kefa, trocha vody a o 3 minuty je sedacka ako nova, staci nechat vyschnut. Na starej mazde som potahy kupoval, lebo povodne sedadla boli uplne nepouzitelne.. ale na nove auto.. asi nie
  A ak uz k nehode u niekoho dojde, staci kefa, trocha vody a o 3 minuty je sedacka ako nova, staci nechat vyschnut. Na starej mazde som potahy kupoval, lebo povodne sedadla boli uplne nepouzitelne.. ale na nove auto.. asi nie  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |