Některým se tu už po něm i stýskalo, když tu dlouho nebyl
 Některým se tu už po něm i stýskalo, když tu dlouho nebyl   Tět tu zas bude o zábavu postaráno
 Tět tu zas bude o zábavu postaráno   

Moderátor: Blue Lanos
 Některým se tu už po něm i stýskalo, když tu dlouho nebyl
 Některým se tu už po něm i stýskalo, když tu dlouho nebyl   Tět tu zas bude o zábavu postaráno
 Tět tu zas bude o zábavu postaráno   

)) Ma to sve ale.
)) Ma to sve ale. ) Ale spis mam vetsi nervy, nechci se s diselakama hadat
) Ale spis mam vetsi nervy, nechci se s diselakama hadat  ) Ale auto se mi docela rozjezdilo. No a pak jsem mel telefon a musel jsem byt z Brna v Praze za hodinu a pul. Nastesti zadnej pasat
) Ale auto se mi docela rozjezdilo. No a pak jsem mel telefon a musel jsem byt z Brna v Praze za hodinu a pul. Nastesti zadnej pasat  
  )))
)))

to je ten hlavný rozdíl že při dojazdě do cíle má diesel věčší zůstatek v nádrži
  to je ten hlavný rozdíl že při dojazdě do cíle má diesel věčší zůstatek v nádrži  
Radgosku proč se tak urážíš a nadávaš, neumíš to vzít s humorem.radgosk píše:Hanzy - cisto arogantny, drzy, psychycky labilny blb. Kazde tretie slovo klepocmoud, prajem vela dizlov v okoli, hlavne teraz v zime a rano.
Esteze chevrolet spravil toho cruze dizla s kapanek vyssou spotrebou, asi iba kvoli tebe, aby si sa mal na tomto svete troska lepsie.
to kjub: da sa srandovat, ale toto co predvadza hanzy je moc, to je diagnoza.
 nerozumím
 nerozumím  
 palovacu? Kde se sejdem???
 palovacu? Kde se sejdem???  ))
)) 

Ted tam dam klasickou 95 a uvidime. Hlavne uz to auto preci jenom trochu znam. Kazdopadne pri techto cenach benzinu je spotreba o litr nizsi na sto rozhodne vyhodnejsi i za cenu drazsiho litru paliva. Jestli mi rozumite
 Ted tam dam klasickou 95 a uvidime. Hlavne uz to auto preci jenom trochu znam. Kazdopadne pri techto cenach benzinu je spotreba o litr nizsi na sto rozhodne vyhodnejsi i za cenu drazsiho litru paliva. Jestli mi rozumite 

Vsechno je to samozrejme hlavne o jizde, ted jsme jeli z Brna do Pardubic na koniky, kousek po dalnici a pak cca po okreskach, pri sjeti z dalnice byl dojezd 116 km a v pardubicih, po ujeti 100 km se dojezd snizil pouze o 50
 Vsechno je to samozrejme hlavne o jizde, ted jsme jeli z Brna do Pardubic na koniky, kousek po dalnici a pak cca po okreskach, pri sjeti z dalnice byl dojezd 116 km a v pardubicih, po ujeti 100 km se dojezd snizil pouze o 50  Takze, styl jizdy je rozhodujiici, benzin udela jen drobny doplnek.
 Takze, styl jizdy je rozhodujiici, benzin udela jen drobny doplnek.
 Vetsinou pisu s nadsazkou ve dvojsmyslech a kolikrat je ten humor mezi radky ale jak pises ne kazdy umi to z tohodle vycist...
 Vetsinou pisu s nadsazkou ve dvojsmyslech a kolikrat je ten humor mezi radky ale jak pises ne kazdy umi to z tohodle vycist... 

Dneska nahore o 15km/h mene. A jak rika Hanzy, hlavne ten kroutak mi prijde mensi...
 Dneska nahore o 15km/h mene. A jak rika Hanzy, hlavne ten kroutak mi prijde mensi... 
 Proste pohodova jizda, vykon staci a kdyz se obcas zapomenu, auto se rozleti jak potrebuju. Nicmene tu stovku vyzkousim, cetl jsem ze Verva od Benziny nebo Carrera u OMV jsou nejlepsi, Shell je jen reklamni masirka. No a co Agip a jejich SuperTech nebo jak se to jmenuje? Stejna cena, pry lepsi benzin
 Proste pohodova jizda, vykon staci a kdyz se obcas zapomenu, auto se rozleti jak potrebuju. Nicmene tu stovku vyzkousim, cetl jsem ze Verva od Benziny nebo Carrera u OMV jsou nejlepsi, Shell je jen reklamni masirka. No a co Agip a jejich SuperTech nebo jak se to jmenuje? Stejna cena, pry lepsi benzin| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |