Polohu pro sebe jsem si v Orlandu samozřejmě našel

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Bude nekdo prosim tak hodny a zmeri to?Marlboroman píše:Super poznatky...když jsem to teď četl, ještě mne napadlo, zda by někdo mohl změřit rozmery (s/v) otvoru pro nakládání když se otevřou pate dveře.
Předem díky
Marlboroman
dadif píše:Ještě pár postřehů...
Otevírání a zavírání oken už se tu taky diskutuje v souvislosti s automatickým dojezdem dolů a nahoru - já mám naštěstí u předních oken dojezd oběma směry, u zadních jen dolů. Co mi ale proti Mondeu trochu chybí, je ovládání oken pomocí dálkového ovládání na klíči. Vyvažuje to alespoň vychatávka v podobě časové prodlevy po vypnutí zapalování i vyndání klíče, kdy jde ještě s okny po nějakou dobu manipulovat.
Ještě ke klíčkům - zamykání / odemykání - pořád mačkám opačný tlačítko, u forda to je tak nějak naopak...
Co mi bude chybět v zimě, to je el. vyhřívání předního okna - je mi ale jasný, že tahle typická fordovská záležitost není zrovna rozšířená a že to bych chtěl už asi moc.
Trošku mě mrzí absence denního svícení (propagační materiály ho zmiňují, asi nepřesný překlad...). Zajímalo by mě, jak funguje u verze LTZ automatické rozsvěcování. To ti, kdo LTZ mají, musí nakonec stejně zapínat světla ručně, když musíme svítit pořád, ne? Nebo jak to je?!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |