Ještě v době, kdy jsem čekal na dodávku nového displaye pro můj carputer projekt, a jeho realizovatelnost byla nejistá jsem z trošku z nudy Matízkovi připravoval náhradní dárečky. Protože byl můj foťák shodo okolností v opravě, nemohl jsem Vás obtěžovat svými výmysly a proto tak činím až teď. Co tady máme?
1. pečlivě propočtené, optimalizované sání zhotovené z nejmodernějších kompozitních materiálů. Veškeré použité materiály dodal exkluzivní tuningový shop Hornbach-motorsport. Zvýšenou pozornost doporučuji věnovat mosaznému nosíku pro připojení PCV hadičky, který si někteří jedinci, kteří nakupují ve výše zmíněném shopu, dovolují použít k tak nízkému účelu jako je napojení gumové hadice na vodovodné potrubí.
2. silikonová hadice Radiasil, která po zkrácení a doplnění o stahovací pásky pevně semkne komponentu č. 1 s tělesem škrtící klapky.
3. ze starého PC-casu zhotovený díl, který nahradí dno air-boxu. Bude doplněn nožkou, která bude držet koničák ve správné pozici
4. aby byl náležitě podpořen brutální přínos veškerých výše zmíněných vychytávek bude vůz vybaven state-of-the-art svícemi Denso Iridium Power, ...
5. které šťávou zásobí vysokonapěťové kabely z Tesly Baltná s novým provedením koncovek. Doufám, že budou pevnější než ty současné. Pokud to někoho zajímá, tak toto provedení koncovek má označení "K106", červený vodič s induktivním jádrem je označen "M".
A jak to vypadá s carputerem? V tuto chvíli jsem ve fázi pečlivého testování HW. Čekám na dodávku DC/DC ATX zdroje. Pak již nic nebrání montáži do auta. Zatím se mi vše válí na stole...