Malibu 2011

Nový sedan

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
jamal89

Re: Malibu 2011

Příspěvek od jamal89 »

neni to na skodu, korea je celkom fajn, ci???
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
Reklama

PETO

Příspěvek od PETO »

No či, no či ... ... ... :( :(
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Sikmaci si nas kupia vsecky! :lol:
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
JPS

Příspěvek od JPS »

Tak ako mi pilo krv aveo keď vyšlo tak teraz mi pije krv to malibu-a ešte ta červená metaliza no to je bomba -i
Chevrolet aveo 1.2 53kw 8ven.r.v 2008 bordo.metalíza
mzprx

Příspěvek od mzprx »

Dnes rano som mal predpremierovo na vyskusanie nove Malibu.... (malý Bu)
Nazivo vyzera trochu inak, ako na obrazkoch. Zadna cast okolo kufra pripomina BMW, este aj zralocia plutva bola na streche.
Tak isto aj predne svetla z bocneho pohladu pripominaju tie z 5koveho bavoraka.
Vo vnutri bol stvorvalec 2.4l 170k, znamy z Captivy. Velmi tichy motor, dobre vyvazeny, bez vibracii.
Vybava bola najvyssia, okrem povinneho ESP a ABS s TCS su tam xenony, navigacia, palubny pocitac, dvojzonova klima, trojstupnove vyhrievanie kozenych sedadiel a dve elektricke kresla :-). To vodicove aj s pametou na dvoch vodicov. Samozrejme automat.
Auto malo najazdenych cca. 800km, cize na posudenie spotreby este priskoro, ked som ho dostal, svietilo na pocitaci cca. 9l. Predpokladam, ze ho ti predo mnou prilis nesetrili. Ked ho dostanem do ruk na dlhsie, trufam si urobit spotrebu pod 7l.
Startuje sa tlacitkom, kluc zostava vo vrecku. Auto sa odomkne v pritomnosti majitela klucov. Musim vyskusat vo firme, kde parkujem tesne za oknom kancelarie, ci je mozne kluce nechat v saku na stolicke, nastartovat a odist a potom o 50km dalej zistit po vypnuti motora, ze uz nenastartujem...Pripadne ci je mozne auto otvorit nahodnym okoloiducim.
Kto je zvyknuty z Epicy na vela miesta, ten bude sklamany. Interier pripomina priestorovo Cruze, doslova obopina vodica, na moj vkus prilis siroky stredovy panel nechava menej miesta pre pravu nohu. Aspon, ze tam nezavadzaju visiace kluce...
Velmi pekne je ambientne osvetlenie interieru v prelisoch na palubnej doske. Siroky stredovy panel pokracuje do sirokeho stredoveho tunela, v nom je ukryta odkladacia schranka podobna tej na novej Captive. Parkovacia brzda je elektricka, co znemoznuje niektore zaujimave "hratky" s autom. Radio je integrovane s ovladacim systemom a navigaciou. Navigacny system ma pomerne aktualne mapy, kedze som tam nasiel aj ulicu, na ktorej byvam. Radio ma aj vstup z USB, ten sa nachadza v odkladacej casti laktovej opierky. (Clovek by cakal od americkej znacky, ze to bude mat aj USA...) Ovladanie na volante je zhodne s Cruzom, cize pre mna nelogicky prehodene ako pre krajinu, kde jazdia vlavo, ale co sa da robit, mozno pomoze objednat volant pre japoncov.
Co sa tyka naladenia auta, je na moj vkus a na charakter auta velmi tvrde. Uz Epica sa mi zdala tvrda oproti Evande, ale Malibu je podla mna prilis tvrde. Auto ide pekne, sedi na ceste, nic nedrnci ani nerezonuje, ale podla mna tato kategoria auta ma inu cielovu skupinu zakaznikov ako motoristicky novinari obdivujuci sportovo tvrde podvozky. Im sa aj tak Chevrolet nezavdaci, lebo VW je VW... Novinari mensieho vzRastu Chval(i)a aj tak Fabiu :lol:
Proste chyba trochu komfortu a plavnosti pri prechadzani nerovnosti. Kto si presadne z Fabie, ten to bude pokladat za standard.
Sedacky - v sedacej casti maju prilis vela bocneho vedenia, ludovo povedane, tlacia na prdel. Neviem, co sa stalo, ci v koreji pochudli, ale v amerike urcite nie. Dovolim si tvrdit, ze do tej sedacky sa rozhodne priemerny american nezmesti. Vsimol som si to aj na Cruzovi a Camare, ze tie sedacky zacali robit prilis uzke, proste po dlhsej ceste je clovek otlaceny, snad sa to casom vysedi. Som sice o 10% vacsi, ako je idealna postava, ale to by malo byt este ako tak v norme.
Vzadu som nesedel, nejak nebol cas. :lol:
Kufor je mensi, ako u Epicy, uplne chyba rezerva, je tam len sada na opravu. Cize uprave na LPG nic nebrani, clovek nema dilemu, kam s rezervnym kolesom. Kufor sa otvara tlacidlom zvonka, vo vnutri som nenasiel nic na otvaranie. Po stlaceni tlacidla pruziny viko kufra uplne otvoria. Mechanizmus je standardny, bohuzial konstrukteri upustili od systemu plynovych vzpier, co ma za nasledok mierne zmensenie vnutorneho priestoru.
Naposledy upravil(a) mzprx dne pon bře 05, 2012 14:54, celkem upraveno 1 x.
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

wau tak to teda klobouk dolů před podrobným popisem,měl jsi hodit ještě fotky :D :D
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
mzprx

Příspěvek od mzprx »

Fotit som nestihol, mal som ho len pol hodinu. Priamo od importera, este na madarskych znackach.
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

jééé to je škoda,mno už jsem na něho zvědavej
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
tomask

Příspěvek od tomask »

Diky za recenzi -i když bude i foto tak to bude fajn.
Carthell Prg
18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

nevím jestli to tu náhodou není ale dám to sem testík Chevrolet Malibu ;-)
http://www.bety.cz/dveprvacky/video/sra ... u-0?ref=nf
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Kjub

Příspěvek od Kjub »

To je slusny rozdiel v bezpecnosti. Pekne to vidno z vnutorneho pohladu...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

Kjub píše:To je slusny rozdiel v bezpecnosti. Pekne to vidno z vnutorneho pohladu...
ale nechtěl bych sedět uvnitř :lol: :lol: :lol: dobře roseklej předek -i :D
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
SERGEJ_3

Příspěvek od SERGEJ_3 »

jedna momentka z dneska, stal u nas na parkovisti... zamiloval jsem se... kdo chce kupit CRUZE? :lol: :lol: :lol:
Přílohy
dsfd.jpg
dsfd.jpg (119.92 KiB) Zobrazeno 3063 x
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.

Prodám : pružiny H&R -30mm

www.chevy.tym.cz
18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

hezké a kde jsou další fotky?? -i -i :lol: :lol:
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
SERGEJ_3

Příspěvek od SERGEJ_3 »

dalsi nemam :mrgreen: ty vole uz tak sem blokoval svym autem provoz na parkovisti abych mohl vystoupit a fotit :mrgreen: ja tam poskakoval s mobilem a kolemjdouci uz volali policajty :lol: :lol: :lol:
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.

Prodám : pružiny H&R -30mm

www.chevy.tym.cz
Odpovědět

Zpět na „MALIBU“