Doba dodání
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Doba dodání
Rozmyslam, ze co s tym ma doba dodania   

Kym je to iba blato a nie kamienky tak este sa to da prezit

Kym je to iba blato a nie kamienky tak este sa to da prezit
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená

ruso95: spotrebu som mal rovnaku, no teraz po 2200km je to 7.6l/100km a klesa veselo dalej 
ja som na stastie na svojho Cruza cakat nemusel. mal som stastie a mali ho priamo na predajni ked som sa siel popytat kedy by ho asi tak vedeli dorucit... no uz predtym som mal objednany LT 1.8 v inej predajni, ked mi povedali ze ho maju, tak som hned bral, a objednavku 1.8 zrusil este ten isty den (povodne som mal cakat max 3 mesiace, no ked mi po mesiaci povedali ze je uz vyrobeny a o 4 mesiace je tu, tak som sa obzrel v inej predajni a uspesne )
)

ja som na stastie na svojho Cruza cakat nemusel. mal som stastie a mali ho priamo na predajni ked som sa siel popytat kedy by ho asi tak vedeli dorucit... no uz predtym som mal objednany LT 1.8 v inej predajni, ked mi povedali ze ho maju, tak som hned bral, a objednavku 1.8 zrusil este ten isty den (povodne som mal cakat max 3 mesiace, no ked mi po mesiaci povedali ze je uz vyrobeny a o 4 mesiace je tu, tak som sa obzrel v inej predajni a uspesne
 )
)Cruze LT BLACK 2.0 163k MT

Tak a dnes som sedel v mojom cruze 1.8LT biely,koža,navigačka!Poviem Vám že tá koža je taká že nikde na internete som ju nenašiel,je tmavo sivá a sedák je (už neviem presne) 3 alebo 4 krát prešitý!V piatok si idem pre neho.Trošku podporím benziňákov! 

Riko: nemas ho z podebrad? tam byl na salone v te vybave a bile barve co rikas  Premejslel jsem nad nim, ale nakonec jsem vybral Diesel.
 Premejslel jsem nad nim, ale nakonec jsem vybral Diesel.

Premejslel jsem nad nim, ale nakonec jsem vybral Diesel.
 Premejslel jsem nad nim, ale nakonec jsem vybral Diesel.Hradec Kralove / Pardubice / Kutna Hora
Chevrolet Cruze 1,8

Chevrolet Cruze 1,8
inac k tej kozi, mam 1m2 dakoty bmw a to je kvalita, ale co mam vzorkovniky aj z inych firiem tak ta koza stoji za prd, neviem ale aka je v cruze, snad nieco jemnejsie a kvalitnejsie, ale je pravda, ze ta latka v LT vybave je tiez naprd  

Hlavne že sa v tej látke nepotí prdel ako v nevetranej koži  

CRUZE 120 kW BIELY LTZ 6 manuál+FÓLIE

to veru potesi   

inac, neviete hodit link, ako je riesenie odvetravanie sedadiel ? zaujima ma to

inac, neviete hodit link, ako je riesenie odvetravanie sedadiel ? zaujima ma to

tak jsem si nakonec odebral 1.8 LT v sede kuzi a s navigaci a zatim musim rict ze maximalni spokojenost.
Nakonec jsem si diesel nevzal, protoze by me ho dodali zrejme az nekdy pristi rok:( V motoru jsou bohuzel dily z japonska a s tim je to ted takovy trosku horsi.
Kazdopadne ten benzin snad spatnej nebude, uvidime o kolik spadne vykon az do toho dam plyn. Doufam ze to nebude nijak extremni.

Nakonec jsem si diesel nevzal, protoze by me ho dodali zrejme az nekdy pristi rok:( V motoru jsou bohuzel dily z japonska a s tim je to ted takovy trosku horsi.
Kazdopadne ten benzin snad spatnej nebude, uvidime o kolik spadne vykon az do toho dam plyn. Doufam ze to nebude nijak extremni.
Hradec Kralove / Pardubice / Kutna Hora
Chevrolet Cruze 1,8

Chevrolet Cruze 1,8
Radgosk, minule som v Lidli zazrel potahy na auto...skus tie!   

Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ

zatial mam vsetko v spravnej teplote, skor ma zaujima ako odvetravanie funguje napr. v takom 7er BMW. Zasa sme od temy  

- Dimco Nubira 97
jako vždicky 

Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI

Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
- 
				chester172
Lidicky, nemate nejake momentalne info o tom aka dlha je doba dodania? ja len tak informacne:) dufam ze sa to uz ylepsilo a necaka sa 4 mesiace:)

Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)

No já si chci Cruzíka nakonfigurovat podle sebe: LTZ 2.0VDCi + cihlovo-černý kožený potahy + černý kola...a prodejce mě říkal, že s objednáním nyní bych ho měl někdy koncem března...což je dokonce 6 měsícůchester172 píše:Lidicky, nemate nejake momentalne info o tom aka dlha je doba dodania? ja len tak informacne:) dufam ze sa to uz ylepsilo a necaka sa 4 mesiace:)

Cruze HB LTZ 2.0 MY2013

Áut je "jako sraček". Netreba sa báť aj popozerať u iného predajcu než toho čo máš za domom. Obvolaj si ostatných predajcov, pozri autá v CZ. Možno nájdeš to čo hľadáš a nemusíš čakať 1/2 roka.