Tak davam sem namety na porovnanie...Davam sem iba sedany, povnavajme ceny, vybavu a doplnky, zarucnu dobu, dizajn, kvalita prevedenia, materialy, motor...
Moderátor: Blue Lanos

Fluence ale nema taku vybavu ako Cruze, ci? Urcite nema 17" elektornase... Mozno sa mi to podari niekedy odfotit...
 Fluence ale nema taku vybavu ako Cruze, ci? Urcite nema 17" elektornase... Mozno sa mi to podari niekedy odfotit...  

) Tento Fluence, čo si sem dal ale už má dobrý look.To je po facelifte, alebo iba nejaká úprava? Nechce sa mi to Googliť. Netrúfam si ale tipnúť akú veľkosť diskov mu to dali aby vyzeral tak dobre ako vyzerá.
 ) Tento Fluence, čo si sem dal ale už má dobrý look.To je po facelifte, alebo iba nejaká úprava? Nechce sa mi to Googliť. Netrúfam si ale tipnúť akú veľkosť diskov mu to dali aby vyzeral tak dobre ako vyzerá. 

měl jsem možnost řídit jak Cruze tak i Kizashi a říkám jasně že se tyhle auta nedají srovnávat, prostě v Kizashi ji někde úplně jinde
 měl jsem možnost řídit jak Cruze tak i Kizashi a říkám jasně že se tyhle auta nedají srovnávat, prostě v Kizashi ji někde úplně jinde   Ale neberte to jako nějaký truc, těžko můžeš stavět vedle sebe Cruze a Insignii tak to je stejné
   Ale neberte to jako nějaký truc, těžko můžeš stavět vedle sebe Cruze a Insignii tak to je stejné

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |