Volam do servisu ,ze co s tym. Objednaju ma a budu to nejak testovat( odomykat a zamykat dovtedy kym to nezblbne -asi).Len sa bojim, lebo neviem , ze ked auto zamknem klucom vo dverach asi sa nezapne alarm - ci ano? Mali ste niekto takyto problem?
  Volam do servisu ,ze co s tym. Objednaju ma a budu to nejak testovat( odomykat a zamykat dovtedy kym to nezblbne -asi).Len sa bojim, lebo neviem , ze ked auto zamknem klucom vo dverach asi sa nezapne alarm - ci ano? Mali ste niekto takyto problem?  

Moderátor: Blue Lanos

Dneska central fungoval bez problemov - zatial. A pri zamknuti auta klucom vo dverach sa neaktivuje alarm lebo mi nesvietil detektor pohybu.
  Dneska central fungoval bez problemov - zatial. A pri zamknuti auta klucom vo dverach sa neaktivuje alarm lebo mi nesvietil detektor pohybu. 

Myslim ze som nieco o tom detektore cital v manuale pre Cruza - v nasich to asi nie je tak ako aj sklopne spetne. Tak dik.
  Myslim ze som nieco o tom detektore cital v manuale pre Cruza - v nasich to asi nie je tak ako aj sklopne spetne. Tak dik. 

To preto, ze ked zamknes psa v aute a nechas ho tam, tak sa prestane hybat...TOMTCE píše:Detekrot pohybu tam asi určitě nebude nebo já ho tam aspon teda nemám, protože když nechám v autě psa a zamknu, tak by to muselo začít houkat ne?

(samozrejme okrem autorizovaného servisu....)
  (samozrejme okrem autorizovaného servisu....)   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |